Bunu kimse beklemiyordu: Netflix'ten tarihi hamle!

Bunu kimse beklemiyordu: Netflix'ten tarihi hamle!

Bu yıl 1 milyon abone kaybeden ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix, üye sayısını artırabilmek için kolları sıvadı. Son zamanlarda abone sayısında hızlı bir düşüş yaşayan Netflix, tarihi bir adım attı.

Bu yıl 1 milyon abone kaybeden ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix, üye sayısını artırabilmek için tarihi bir adım attı.

Son zamanlarda abone sayısında hızlı bir düşüş yaşayan Netflix, tarihi bir adım attı. Canlı yayın yapacağını açıklayan Netflix, bu tarihi yayın için son Oscar Töreni'nde kendini bir skandalın ortasında bulan ünlü komedyen Chris Rock ile anlaştı.

2023'ÜN BAŞLARINDA YAYINLANACAK

Son dönemde 1 milyon kullanıcı kaybeden Netflix, üye sayısını artırabilmek için yeni girişimini duyurdu. ABD merkezli platform canlı yayın için Chris Rock ile çalıştığını açıkladı. Platform, Rock’ın şovunun 2023’ün başlarında yayınlanacağını duyurdu.

Olaylı komedyen Chris Rock, Netflix’in ilk canlı yayınını yapacak

"HEYECAN DUYUYORUZ"

Netflix'in stand-up ve komedi içeriklerinden sorumlu başkan yardımcısı Robbie Praw, "Chris Rock bizim neslimizin en ikonik ve önemli komedi sanatçılarından biri. Tüm dünyanın canlı olarak Chris Rock komedisini deneyimleyebilecek ve Netflix tarihinin bir parçası olabilecek olmasından heyecan duyuyoruz. Bu unutulmaz bir an olacak ve meşaleyi taşıyanın Chris olmasından büyük onur duyuyoruz" açıklamasında bulundu.

Platformun, canlı şov dışında; canlı spor etkinlikleri için de görüşmeler yaptığı öğrenildi. Netflix'in Avrupa'daki tenis maçları için teklifler verdiği de iddia edilirken Amazon ve Apple’ın spor yayın hakları almaya başlaması dikkatleri çekti.

Amazon Prime futbola kısmen ev sahipliği yaparken, Apple geçen sezon beyzbol ligi maçlarına ev sahipliği yapmıştı.

KENDİNİ SKANDAL BİR OLAYIN ORTASINDA BULMUŞTU

Netflix, düşüşe geçen kullanıcı sayısını artırmak için adımlar atarken Chris Rock’ı seçmesi dikkat çekti. Rock, son olarak Oscar Ödül Töreni’nde kendini bir skandalın içinde bulmuş ve olay haftalarca dünya basınında yer bulmuştu.

2022 Oscar Ödül Töreni’nde sahneye çıkan ünlü komedyen, Will Smith’in eşi Jada Pinkett-Smith’in saçlarını kazıtmasıyla ilgili espri yapmış ve Pinkett-Smith’e GI Jane demişti.

Will Smith, espriye önce gülmüş olsa da karısının tepkisini görünce sahneye çıkıp herkesin gözü önünde Rock’a tokat atmıştı. Olayın ardından Smith, 10 yıl boyunca Akademi’den men edilmiş ve bazı projeleri de kaybetmişti.

WİLL SMİTH'LE YAŞADIKLARINI NETFLİX'TE ANLATACAK

Netflix tarihinde bir ilk olacak yayın, Rock'ın 2022 Oscar töreninde Will Smith tarafından tokatlanmasından neredeyse bir yıl sonra 2023'ün başlarında yayımlanacak. Smith ile yaşadığı tokat olayından ayrıntılı olarak bahsetmeyen Rock, Deadline'ın haberine göre eylüldeki Londra şovunda, "İnsanlar benden bu saçmalığı ağzıma almamı bekliyor, şu anda konuşmayacağım, eninde sonunda Netflix'te anlatacağım" demişti.

2023'te yayımlanacak yeni gösteri, Rock'ın ilk kez Şubat 2018'de yayımlanan "Chris Rock: Tamborine" şovundan sonra ikinci Netflix özel stand-up gösterisi olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN