Burak Özçivit ile Cristiano Ronaldo bir arada! Nedenini duyan şaşırdı: Meğer Burak Özçivit...

Burak Özçivit ile Cristiano Ronaldo bir arada! Nedenini duyan şaşırdı: Meğer Burak Özçivit...

Kuruluş Osman dizisiyle sık sık gündeme gelen Burak Özçivit, dünya yıldızı ve ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile aynı karede yakalandı. Başrol oyuncusu Burak Özçivit ile bir araya gelen Ronaldo, tüm dünyanın dikkatini çekti. Oldukça popüler olan iki isim dünya magazinini salladı. İşte tüm detaylar...

Burak Özçivit ile Cristiano Ronaldo kameralara poz verdi. Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile bir araya geldi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğraflar ise takipçilerini şaşkına çevirdi. İşte o anlar...

İKİ STAR BİR KAREDE

Burak Özçivit, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı gönderi gündeme bomba gibi düştü. Dünya magazinini sarsan görüntüler, milyonların dikkatini çekti. Dakikalar içerisinde yüzbinlerce beğeni alan gönderinin altına Burak Özçivit " Iam big fan" (Büyük bir hayranım) ifadeleriyle paylaştı.

Suudi Arabistan'a giden ünlü oyuncu Burak Özçivit, dünya yıldızı olanm Cristiano Ronaldo ile aynı karede poz verdi. İkilinin fotoğrafı ise sosyal medyada viral oldu. Büyük ilgi gören ikili magazin sayfalarına konu oldu.

burak-ozcivit-ile-cristiano-ronaldo-bir-araya-geldi.webp

TAKİPÇİLERİ COŞTU

Hem ülke genelinde hem de dünya genelinde büyük bir ilgi uyandıran görüntüler paylaşıldı. Spor ve sinema dünyası üzerinden iki ünlü ismin bir araya gelmesi takipçileri adeta büyüdü. Paylaşılan görüntüde iki ismin de dostça gülümsemesi hayranları tarafından olumlu sonuçlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN