Burçlara Ay Uyarısı Geldi: Sakın Bu Saatlerde Bir Karar Vermeyin Yada Alışveriş Yapmayın! 24 Ağustos Burç Yorumları...

Burçlara Ay Uyarısı Geldi: Sakın Bu Saatlerde Bir Karar Vermeyin Yada Alışveriş Yapmayın! 24 Ağustos Burç Yorumları...

Çarşamba günü için Ay uyarısı var. Bugün 15:30 ile 19:30 saatleri arasında alışveriş yapmaktan veya önemli kararlar vermekten kaçının. Bundan sonra Ay Yengeç burcundan Aslan burcuna geçiyor.

24 AĞUSTOS 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu çarşamba masaya aşkla ilgili bir teklif gelecek ve işler çok heyecan verici görünecek.

Eğlence ve gerçek tutkuyu hissetmek istiyorsunuz ve bunun tam olarak ihtiyacınız olan şey olduğunu düşünebilirsiniz. Bu nedenle, bugün başka hiçbir şeyle ilgilenmeyeceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gayrimenkule ve mülklerle ilgili konulara büyük ilgi gösteriyor gibisiniz. Yeni bir ev arıyor veya bunun için bilgi topluyor olabilirsiniz.

Her durumda, bugünün ana odak noktası gayrimenkul olacaktır. Öğleden sonra, bugün öğrendiklerinizden etkilenerek bir ev projesine başlayabilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Partneriniz bu çarşamba sizden istikrarlı bir şekilde yardım isteyecek ve sabah saatlerinde bunun için uygun ruh halinde olsanız da öğleden sonra işler değişecek.

Aniden bencil bir moda giriyor olabilirsiniz ya da aniden size destekçi olmaktan başka bir anlam ifade etmedikleri bir anı hatırlıyorsunuzdur.

burc.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu çarşamba eviniz düşüncelerinizin merkezinde olacak gibi görünüyor. Bir projede, belki de bir odayı yenileme planında büyük ilerleme kaydediyorsunuz.

İş yerindeki meselelerin oldukça gergin olacağı göz önüne alındığında şanslısınız. Bu konuda kontrolün giderek daha fazla elinizde olduğunu hissediyorsunuz. Günün büyük bir bölümünde patronunuzla görüşmekten kaçınmaya çalışacaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Güzel konuşmanız ve ısrarınız bu çarşamba harika sonuçlar verecek, sadece bekleyin ve görün. Bazı durumlarda, sadece iyi düşünülmüş birkaç kelimeyi söylemeniz gerekecek ve bazı ilginç sonuçlar ortaya çıkacak.

Ayrıca hızlı hesaplamalarda ne kadar iyi olduğunuzu gösterecek ve belki bir pazarlıkta insanları etkileyeceksiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yıldızlar, mevcut durumun bazı yönlerini anlayabilmenize engel oluyor.

Bunun da ötesinde, bir aile meselesi hakkında bazı güçlü fikirler geliştiriyorsunuz ve bu durumun önüne hangi argümanları getirirse getirsinler kimseyi dinlemeyeceksiniz.

burc1.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

İlk olarak, bir uyarı: Eski çiftler bugünün etkilerini oldukça garip bir şekilde hissedebilirler. Bu, biriyle tanışmak ve onlarla empati kurmak için harika bir gün, böylece bekarların umut edecekleri heyecan verici anları olacak.

Ancak hala devam eden ilişkiler için, özellikle son zamanlarda ilişkiyi zorlayan sorunlar varsa, bugün bir dönüm noktası olabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Son zamanlarda kendinize karşı oldukça sert davrandınız, bu yüzden bugün kendinize nefes almak için zaman verdiğiniz gün olmalı.

İş çok yoğun olmayacak, bu nedenle, iyi bir sebep olmadan işleri kendiniz için daha yoğun hale getirmediğinizden emin olmanız gerekir. Sevdiklerinizin peşinden koşmanın sizi rahatlatma potansiyeline sahip olduğunu düşünüyorsanız, bu aynı zamanda romantik çabalar için de harika bir gün.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Başka birinin yaşam tarzına, belki de sizinkinden daha iyi bir standardı gördükten sonra, hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini hissedeceksiniz.

Gördüklerinizi kendi hayatınıza uyarlamak isteyeceksiniz. Bu hem hayal kırıklığı hem de bir öz farkındalık duygusu getirebilir, hangi yöne sapmaya karar vereceğiniz size kalmış.

burc2.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Genellikle iyi bir çalışansınız. Ancak bu çarşamba, belki de kartlarınızı doğru oynamaya çalışırken odaklanmakta zorlanacaksınız.

Ne kadar çok şeyi aklınızda tutmanız gerektiği konusunda bunaldığınızı hissettiğiniz bir noktaya gelebilirsiniz. Öğleden sonra, kendi düşüncelerinizi fark edebilmek için kendi başınıza biraz zaman geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün sizden daha genç birinin evdeki yardımından yararlanıyorsunuz ve bundan çok memnun olsanız da kendinizi durduramıyor ve biraz da utanmış hissediyorsunuz.

Gençlikleri çok fazla enerji ve motivasyon anlamına gelir, enerji sizin durumunuzda biri için düşüşe geçmiştir. Tutkunuz bugünden sonra tekrar geri gelecek.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu çarşamba sadece yapılan işe bakmalısınız. Sonunda, çevrenizden sadece konuşan ama söz verdiği hiçbir şeyi yapmayan biriyle bağlarınızı koparma günü geldi.

Yasal belgelerin hayatınıza girdiği bir gün de olabilir, belki yeni bir sözleşme imzalamanız gerekebilir. Tabii ki, küçük harflere ve görünürde masum cümlelere çok dikkat etmeniz gerekiyor.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN