Resimlerden Hangisi Sizin Diş Macunu Tüpünüz? Diş Macunu Tüpünü Nasıl Sıktığınız Kişiliğiniz Hakkında Neler Söylüyor?

Resimlerden Hangisi Sizin Diş Macunu Tüpünüz? Diş Macunu Tüpünü Nasıl Sıktığınız Kişiliğiniz Hakkında Neler Söylüyor?

Diş macununu tüpten sıkma şekliniz, kişiliğinizin ilginç yönlerini ortaya çıkarabilir. Dişlerinizi her fırçaladığınızda diş macunu kullanıyorsunuz ve bu sizin hakkınızda her şeyi söylüyor. Peki diş macunu tüpünü sıkma şeklinizin sizin için neler söylüyor?

Psikolojiye göre, kararlarınızın yüzde 40'ı bilinçli olarak alınmaz, alışkanlıklardır. Günlük rutininizi oluşturan ve hayatınızın büyük bir kısmını oluşturan küçük faaliyetler olarak gördüğünüz şeyler, kişiliğiniz ve mevcut zihinsel durumunuz hakkında çok şey ortaya çıkarabilir.

DİŞ MACUNUNU BİRİNCİ RESİMDEKİ GİBİ SIKIYORSANIZ

Çok ekonomik ve düzenli bir insansın. Çevrenizdeki insanlarla da ilgileniyorsunuz. Mükemmeliyetçisiniz ve hiçbir şey harcamaktan hoşlanmıyorsunuz, bu yüzden sahip olduğunuz tüm kaynakları sonuna kadar kullanıyorsunuz.

dis-macunu-1.jpg

DİŞ MACUNUNU İKİNCİ RESİMDEKİ GİBİ SIKIYORSANIZ

Çok çalışmaya alışkınsınız ve bunu çok iyi yapıyorsunuz, bu da diğer insanların size güvenebileceği anlamına geliyor. Eviniz her zaman temiz ve hayatınız çok düzenli.

Genellikle her zaman acelesi olan çok gerçekçi ve aktif bir insansınız. Çok düzenli biri değilsin ama bir sorunla karşılaşırsan onu çözebilirsin. Çok sosyal bir insansın, birçok arkadaşın var. Hayatınızı nasıl dengeleyeceğinizi biliyorsunuz ve duygusal olarak istikrarlısınız.

dis-macunu-3.jpg

DİŞ MACUNUNU ÜÇÜNCÜ RESİMDEKİ GİBİ SIKIYORSANIZ

Çok inatçısın. Ve aklın ne istiyorsa onu elde etmeyi başarıyorsun çünkü pes etmiyorsun. Karamsarlığa meyillisiniz ve insanlara pek güvenmiyorsunuz, sadece kendinize güvenmeye alışkınsınız. Ben merkezlisin ve kendini seviyorsun, ki bu bencil olmaya başlamadığın ve kullanmadığın sürece iyidir.

DİŞ MACUNUNU DÖRDÜNCÜ RESİMDEKİ GİBİ SIKIYORSANIZ

Sen bir hayalperestsin, yalnız olmayı seven yaratıcı bir insansın. Bazen kendi dünyanızda yaşıyormuşsunuz gibi görünebilir. Hassas, nazik, hoşgörülü ve düşüncelisiniz. Aynı zamanda, çok doğrudan ve cömert olabilirsiniz.

dis-macunu-2.jpg

DİŞ MACUNUNU BEŞİNCİ RESİMDEKİ GİBİ SIKIYORSANIZ

Çok sanatsal ve yaratıcısın. Güzelliği her yerde bulabilirsiniz. Her zaman dakik ve düzenli olmayı zor bulabilir, ayrıca görevleri planlamak ve tamamlamakta zorlanabilirsiniz, ancak çok iyimser ve açık fikirlisiniz. Bununla birlikte, sık sık ruh hali değişimlerinden muzdarip olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN