Burnun şekli karakter özelliğini ele veriyor! Yeni tanıştığınız birinin karakterini kısa sürede çözün

Burnun şekli karakter özelliğini ele veriyor! Yeni tanıştığınız birinin karakterini kısa sürede çözün

Burnumuzun şekli, yüz hatlarımızın yanı sıra kişilik özelliklerimizi de yansıtıyor. Karakterimizde bilmediğimiz birçok özelliğimiz bulunuyor. Yeni tanıştığımız birinin burnuna bakarak karakterine dair intiba edinmek mümkün. Peki, burun şekline karakter nasıl anlaşılır? İşte, burun şekline göre karakter analizi...

Karakter testleri yapan uzmanlar; yumruk sıkma şekli, el parmakları, dişler, burun gibi özelliklerin karakterimizin üzerinde belirleyici etkileri olduğunu dile getiriyor.

Journal of Craniofacial Surgery dergisinin 2013 yılında yaptığı araştırmaya göre, kemikleri birbirine bağlayan ve burnunuzu oluşturan doku, kişinin kişiliği hakkında birçok şeyi aktarabilir.

Burun şekillerini analiz eden araştırmacılar, yaklaşık 1700 insan burnunun resmini inceledi ve hepsini 14 tipte kategorize etti.

burun-sekline-gore-karakter-analizi.jpg

UZUN BURUN

Uzun burunlu kişiler meslek hayatlarında çok hırslı ve çok çalışkan kişilerdir. Mükemmeliyetçi olma eğilimindedirler ve genellikle profesyonel yaşamlarını ve kişisel yaşamlarını ikinci planda tutarlar.

KÜÇÜK BURUN

Burunları kısa olan kişiler oldukça hassas ve sadık kişilerdir. Duygulara her şeyden çok değer verirler ve başarılı bir kariyere sahip olmaktansa ailelerinde mutlu olmayı tercih ederler.

SİVRİ BURUN

Sivri burunlu insanlar harika finansal danışmanlar olabilirler çünkü paralarını çok akıllıca kullanma eğilimindedirler ve burun yarıkları olan insanların bağlılık sorunları vardır.

BURUN DELİKLERİ

Büyük burun delikleri, birinin parayı biriktirmek yerine harcamayı sevdiğinin bir işaretidir ve küçük burun delikleri, kişisel ilişkilere ve aileye güçlü bir bağlılık gösterir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN