Çağatay Ulusoy imaj değiştirdi, görenler tanıyamadı! Oyuncunun yeni hali Can Yaman'a benzetildi

Çağatay Ulusoy imaj değiştirdi, görenler tanıyamadı! Oyuncunun yeni hali Can Yaman'a benzetildi

Türkiye'nin yakışıklı oyuncularından birisi olan Çağatay Ulusoy, yeni bir imaj ile kamera karşısına çıktı. Tarzı ve özel hayatıyla sürekli olarak gündeme gelen başarılı oyuncuyu, takipçileri bile tanıyamadı. Yeni halini görenler, Can Yaman benzetmesinde bulundu. İşte tüm detaylar...

Televizyon ekranlarının sevilen oyuncusu Çağatay Ulusoy, yeni imajı ile gündeme konu oldu. Geçtiğimiz dönemlerde oynadığı diziler ve filmler ile ekranlarda sık sık yer alan yakışıklı oyuncu, "Terzi" dizisinde canlandırdığı karakter ile dikkat çekmişti.

YAKIŞIKLI OYUNCUNUN YENİ İMAJI

İsminden sık sık söz ettiren Çağatay Ulusoy, özel hayatıyla birlikte magazin sayfalarının dilinden düşmüyor. Geçtiğimiz dönemlerde Ece Sükan ile birlikte olduğuna dair iddialar sonrasında gündemde yer almıştı. Yakışıklı oyuncunun yeni halini görenler bile tanıyamadı.

Saçı ve sakalı birbirine karışan oyuncu bambaşka birine dönüşmüş. İmajında yaptığı değişiklik ile birlikte sosyal medya takipçilerini ikiye böldü. Kimi takipçisi, "Çok yakışmış" ve "Can Yaman'a dönmüş" gibi yorumlar yaparken, kimi takipçileri ise "bu başkası gibi" ifadelerini kullanarak tepkisini verdi.

640xauto-6.webp

ÇAĞATAY ULUSOY'UN YENİ PROJELERİ

FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni filminin dair gelişmeler yaşandı. Sevilen oyuncu Çağatay Ulusoy'un yer aldığı filminin ertelendiği açıklandı. Biz Bir Aileyiz filminin çekimlerinin erteleneceğine dair, Gazeteci Birsen Altuntaş'tan haber geldi. Deniz Akçay'ın kaleme aldığı filmi Ozan Açıktan yönetecek. Fakat, film son dakika haberiyle ertelendiği duyuruldu.

Filmde yer alması beklenen Çağatay Ulusoy'un, Arda isimli bir bankacıya hayat vereceği belirtiliyor. Yaz aylarına kadar ertelenen film ile birlikte Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi "Gaddar" için de çekimler öne alındı. Film projesinin aceleye geldiği kararıyla birlikte duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN