Çağatay Ulusoy yeni aşka yelken açtı! O isim herkesi şaşkına çevirdi Meğerse 1 aydır…

Çağatay Ulusoy yeni aşka yelken açtı! O isim herkesi şaşkına çevirdi Meğerse 1 aydır…

Birçok ünlü güzel ile ismi anılan Çağatay Ulusoy’un yeni aşkı belli oldu. Ünlü çiftin 1 aydır birlikte olduğu ortaya çıkarken Çağatay Ulusoy'un yeni sevgilisi de merak edilmeye başladı. İşte Çağatay Ulusoy'un yeni aşkı…

Geçtiğimiz süreçte Duygu Sarışın ile birlikte olan Çağatay Ulusoy gönlünü bu kez de başka ir güzele kaptırdı. Birçok ünlü isimle adı anılan yakışıklı oyuncu bu kez de Ece Sükan ile aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde bir mekanda sabahlayan çift herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz süreçte aşk hayatına vakti olmadığını belirten Sükan'ın ise 1 aydır Çağatay Ulusoy ile birlikte olduğu ortaya çıktı. İşte Çağatay Ulusoy'un yeni aşkı…

ÇAĞATAY ULUSOY YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy 6 yıldır Sessiz sedasız aşk yaşadığı Duygu Sarışın ile ilişkisini de sessizce sonlandırdı. Takvim’de yer alan habere göre Ulusoy, magazinden sık sık kaçsa da yeni aşkı ile kameralara yansıdı. Hem yakışıklılığı ile hem de aşk hayatı ile sık sık gündemde yer alan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, şimdilerde güzelliği ile dillere destan Ece Sükan ile aşk yaşamaya başladı.


cagatay-ece-sukan.jpg

YAKAYI ELE VERDİLER

İddialar kapsamında geçtiğimiz günlerde Ece Sükan ile bir mekanda doyasıya eğlenen Çağatay Ulusoy’un yeni aşkının Şükran olduğu ifade edildi. Çiftin bir aydır birlikte olduğu ifade edilirken sinin ilişkilerinin de yakın çevresi tarafından bilindiği söyleniyor.

cagatayin-yeni-sevgilisi.jpg

Son zamanlarda çok sık görüşen ikilinin İstanbul'un Anadolu yakasında bir araya geldiği ortaya çıktı. Dijital bir platformda yayınlanacak bir dizide birlikte rol alan ikilinin aşkının ise çekimlerde alevlendiği söyleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN