Çağatay Ulusoy’un başrolde olduğu ‘Kübra’ dizisinden ilk fotoğraf

Çağatay Ulusoy’un başrolde olduğu ‘Kübra’ dizisinden ilk fotoğraf

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un olduğu ve Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ‘Kübra’ dizisinin çekimlerinden fotoğraf paylaşıldı. Netflix’te yayınlanacak dizide Ulusoy‘a Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Ahsen Eroğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan eşlik edecek.

Hakan Muhafız dizisiyle Netflix’te yer alan Çağatay Ulusoy bu kez yeni bir diziyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ‘Kübra’ dizisinin konusuysa dikkat çekici.

MAHALLE ABİSİNİ CANLANDIRACAK

Oynadığı her dizi ve filmde adından söz ettiren Ulusoy, bu kez bir mahalle abisini canlandıracak. Yağmur Taylan ve Durul Taylan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaristleri Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı.

Netflix’in yeni dizisinde; mahallesinin sevilen, saygılı ve inançlı bir genci olarak bilinen Gökhan’ın, bir süredir parçası olduğu sanal arkadaşlık grubunda, Kübra, ona kimsenin bilmediği, beklenmedik olaylar hakkında birtakım bilgi ve uyarılar vermektedir. Bu mesajlaşma zamanla, Gökhan’ın seçilmiş kişi olduğuna inandığı bir yolculuğa dönüşür. Bu yolculukta Gökhan’ın destekçileri kadar düşmanları da olacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN