Çağatay Ulusoy son haliyle üzdü! Saçı, sakalı, giydikleri şok etti: Ne yaptın kendine!

Çağatay Ulusoy son haliyle üzdü! Saçı, sakalı, giydikleri şok etti: Ne yaptın kendine!

Yeni Netflix dizisi Terzi'nin galası yapıldı. Başrolünde yer aldığı dizinin galasına uzamış sakalları ve tişört-gömlek-kasket kombiniyle gelen Çağatay Ulusoy'un bu tarzı sosyal medyada çok sayıda olumsuz eleştiri aldı.

Netflix'in Türk yapımı son dizisi Terzi oldu.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Şifanur Gül'ün üstlendiği Terzi dizisi, daha önce TV8'e satılacakken anlaşmazlık sonucu Netflix'e satılması kararlaştırılmıştı.

cagatay-terzi3.jpg

Çekimleri tamamlanan dizi ilk sezonuyla 2 Mayıs'ta izleyicilerin karşısına çıkacak.

cagatay-terzi-gala.jpg

Dizinin galası ise Çağatay Ulusoy'un tarzıyla gündeme geldi.

cagatay-terzi2.jpg

Dizide canlandırdığı karakterin "jilet gibi" giyinmiş olan tarzına tümüyle zıt bir kombinle galaya katılan Ulusoy, hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

cagatay-terzi-gala3.jpg

"BU NE HAL?"

Galaya siyah bir deri ceketle katılan ve Che Guevara baskılı tişört üzerine siyah gömlek giyen, başına da kasket takan yakışıklı oyuncu, uzamış sakallarıyla da dikkat çekti. Ulusoy'un bu tarzı ise sosyal medyada "Bu ne hal? Ne yaptın kendine?" yorumlarına yol açtı.

cagatay-terzi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN