Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'u gören tanıyamıyor! Meğer yıllar önce o ismin klibinde oynamış: Yıllar yıllar önce...

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'u gören tanıyamıyor! Meğer yıllar önce o ismin klibinde oynamış: Yıllar yıllar önce...

Bir süredir ekranlarda yer almayan Çağatay Ulusoy yıllar önce yer aldığı klip ile gündeme geldi. Şarkıcı Akın'ın “Oldu mu Yar” isimli şarkısının klibinde kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy'u görenler ise şaşkınlığına engel olamadı. Çağatay Ulusoy'un keşfinin ise bu klibin ardından olduğu iddia edildi.

Türkiye'nin en yakışıklı oyuncuları arasında yer alan Çağatay Ulusoy, bir süredir ekranlardan uzak dururken eski yıllardaki görüntüsü de gündeme bomba gibi düştü. Ünlü olmadan önce bir müzik klibinde oynadığı iddia edilirken şarkıcının fotoğraflarını görenler ise çok şaşırdı.

FOTOĞRAFI GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI


Türkiye'nin yakışıklıları arasında yer alan Çağatay Ulusoy hem mankenlik hem de oyunculuk yapmaktadır. Dizilerde boy göstermeden önce Akademi 35 Buçuk`ta oyunculuk eğitimi alan Ulusoy, üniversite sınavlarında ise tiyatro sanatçısı Ayla Algan'dan özel oyunculuk dersleri aldı. Eğitimlerin ardından dizi ve filmlerde oynamak istediğini Ayla Algan'a ileten Çağatay Ulusoy'un şimdilerde binlerce hayranı bulunuyor.

cagatay-ulusoy-klip.jpg

Birçok farklı yapımda ekranlara gelen Ulusoy, Şöhret basamaklarını da çifter çifter tırmandı. İlk kez kamera karşısına bir klip ile geçtiği iddia edilen Çağatay Ulusoy'un şarkıcı Akın'ın klibinde oynadığı ifade edildi. Çağatay Ulusoy'un o halini görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

cagatayulusoy.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN