Çağla Şikel canlı yayında depreme yakalandı! Yaptığıyla herkesi şoke etti!

Marmara Denizi açıklarında 5.1'lik bir deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul olmak üzere çevre illerden de hissedildi. FOX TV ekranlarında hafta için her gün program sunan Çağla Şıkel depreme canlı yayında yakalandı. O anlar da Şikel'in soğuk kanlı davranması dikkatlerden kaçmadı.

Bugün sabah saatlerinde İstanbul'dan da hissedilen AFAD'ın merkez üssünü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olarak gösterdiği bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 5,1 olarak kaydedildi. Sarsıntı İstanbul dışında Bursa, Kocaeli gibi illerden de hissedildi.

FOX TV ekranlarında sabah programı yapan manken ve sunucu Çağla Şıkel, canlı yayında depreme yakalandı.

Konuğu Uzman diyetisyen Taylan Kümeli ile yayın yapan Çağla Şıkel bir anda masanın sallanmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Kümeli "Ne oldu? Bismillahirrahmanirrahim" derken Şıkel de sarsıntının durmasıyla "Devam edelim" diyerek programın akışına uymaya çalıştı.

Deprem İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. İstanbul Valisi Davut Gül, "Olumsuz bir durum yok" dedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise "İstanbul'da şu ana kadar bize ulaşan olumsuz bir durum söz konusu değil, takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN