Çağla Şikel takipçisine hiç acımadı! Yüzüne ne yaptın diyen hayranına sosyal medyadan cevabı olay oldu

Çağla Şikel takipçisine hiç acımadı! Yüzüne ne yaptın diyen hayranına sosyal medyadan cevabı olay oldu

Güzelliği ve fiziğiyle genç kızlara taş çıkaran Çağla Şikel, çıktığı kar tatilinden paylaşımlar yapmaya başladı. Paylaşımına binlerce beğeni ve yorum alan Çağla Şikel o takipçisine ise hiç acımadı. Şikel’in, yüzüne ne yaptın diyen hayranına sosyal medyadan cevabı olay oldu…

Son dönemlerde özel hayatındaki gelişmeler ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemde olan Çağla Şikel, son olarak çocukları ile gittiği kar tatilinden paylaşım yapmaya başladı. Şikel’in paylaşımları her zamanki gibi sosyal medyanın en çok konuşulanlarından oldu.

cagla-sikelll-001.png

Kayak yaptığı anları takipçileriyle paylaşan Şikel’in yüzündeki değişim takipçilerinin gözünden kaçmadı.

cagla-sikell-001.png

Bir takipçisinden gelen, 'Yüzünüze ne yaptınız öyle, artık Çağla Şikel’e benzemiyorsunuz bile. Yüzünüz şişmiş hasta gibi' yorumuna Şikel’in yorumu ise olay oldu.

cagla-sikellll-001.png

SOSYAL MEDYADAN VERDİĞİ CEVAP OLAY OLDU

Takipçisinin yorumu karşısında kayıtsız kalamayan Şikel, takipçisine şu yanıtı verdi:

'Palandöken Dağı, Erzurum'da bulunan,
metre rakımlı, tektonik bir dağdır. Rakım yükseldikçe atmosfer basıncı ve oksijen oranı azalır. Hava sıcaklığı düşer. Bu durumda vücut, oksijen basıncının azalışını telafi etmek için bir takım fizyolojik değişimler gösterecektir. Vücudunuz yüksekliğe daha uyum göstermemişse baş ağrısı, bulantı, nefes darlığı veya ödem sorunu yaşayabilirsiniz. Teşekkürler'

cagla-sikel-001.png

Şikel’in yanıtı bir anda sosyal medyanın gündemine otururken birçok kullanıcı cevabına; 'Çok iyi yanıt', 'Kadın bilimsel olarak açıklamış', 'Daha ne desin' gibi yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN