Çağlar Ökten yüzüğü attı! Daha yeni evlenmişlerdi, ''cicim ayları bitti, yüzük gitti!''

Çağlar Ökten yüzüğü attı! Daha yeni evlenmişlerdi, ''cicim ayları bitti, yüzük gitti!''

Magazin sayfalarından ismi düşmeyen güzel sanatçı Seda Sayan, en son kendinden genç sevgilisiyle evlenerek gündeme bomba gibi düşmüştü. Sosyal medyadan sık sık paylaşım yapan ikili bu kez hayranlarını şaşkınlık içerisinde bıraktı.

Kariyerinde olan başarının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Seda Sayan, Çağlar Ökten ile yaptığı evlilikle son zamanların en çok konuşulan çifti haline geldi. Çek Cumhuriyeti'nde evlenme planları yapan ikili, vize nedenlerinden dolayı İstanbul Beşiktaş'ta görkemli bir nikahla dünyaevine girmişti.

Seda Sayan’ın göz alan gelinliğinin tasarımını ise ünlülerin modacısı Gülşah Saraçoğlu yapmıştı. Daha önce 6 kez nikah masasına oturan Seda Sayan'ın bu evliliği çok eleştirildi. Özellikle Çağlar Ökten ve Seda Sayan arasında olan 25 yaş fark, herkes tarafından çok konuşulmuştu. Mutlu evliliklerini göz önünde yaşamayı seven ikili, en son birlikte çıktıkları tatilde düşman çatlattı.

Yoğun iş temposundan sonra tatile kaçan ikili, birlikteliklerinin keyfini çıkardı. Seda Sayan'ın bakımlı ve şık hallerine ise hayranlarından beğeni yağdı. Yeniden estetik için bıçak altına yatan Seda Sayan yenilenmiş haliyle ortalığı kasıp kavurdu. Çağlar Ökten ise biricik eşine sarılarak poz vermeyi ihmal etmedi.

Sosyal medyada sürekli paylaşımda bulunmayı seven taze çiftimiz, tatil pozlarını peş peşe paylaşarak mutluluklarını göz önüne serdi. Çağlar Ökten, sosyal medyaya eklediği bir fotoğrafla herkesin ağzını açık bıraktı. Adeta ilişkileri nazara değdi dedirten fotoğraf herkesin aklını karıştırdı.

1-014.jpg

CİCİM AYI BİTTİ, ÇAĞLAR ÖKTEN YÜZÜĞÜ ATTI

Sosyal medyada oldukça aktif olan Çağlar Ökten, hayranları için Instagram'dan yayınladığı bir fotoğraf neler oluyor dedirtti. Evlendiği ilk günden bu yana alyansını hiç çıkarmayan Çağlar Ökten, ilk kez parmağında alyansı olmadan görüntülendi. Ünlü ismi yüzüksüz gören hayranlarından sitem dolu mesajlar yağdı . ''Cicim ayları bitti, yüzük gitti'' yorumlarına neden olan paylaşım, herkesi şaşkına çevirdi. Seda Sayan'ın ise konser ve çekimlerinde dahi yüzüğünün parmağında olması tartışmaya neden oldu. Alyans ve tektaş yüzüğünü parmağından asla çıkarmayan Seda Sayan'ın Çağlar Ökten'e bu konuda tepki verip vermediği ise merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN