Çamaşır makinesine 1 çay bardağı dök mucizeye tanık ol! Resmen makinaya ekstra 10 yıllık garanti belgesi…

Çamaşır makinesine 1 çay bardağı dök mucizeye tanık ol! Resmen makinaya ekstra 10 yıllık garanti belgesi…

Hemen hemen her hafta çalıştırılan çamaşır makinesi de canından beziyor. Çamaşır makinesinin daha uzun ömürlü çalışması için mutlaka bu bakımı uygulayın. Makinalara artı 10 yıl garanti belgesi gibi yöntem. Makinenin içerisine bir çay bardağı döken mucize yatanı oluyor. İşte makinenin ömrünü uzatan o yöntem…

Her haftanın kirli işlerini üstlenen çamaşır makinelerinde zaman içerisinde oluşan kireçlenmede makinenin ömrünü azaltıyor. Sert suların içerisinde yüksek oranda kalsiyum ve magnezyum minerali yer alırken bu durum kullandığınız çamaşır makinesinde çaydanlıklarda su ısıtıcılarında kireçlenmeye neden olmaktadır. Hem makinede hem de diğer aletlerin içerisinde oluşan kireçlenmeyi çözmek için sirkeye bir şans verin. İşte makinenin ömrünü uzatan o yöntem…

BİR ÇAY BARDAĞI İLE KESİN ÇÖZÜM

Çamaşır makinesinin içerisinde oluşan kireçlenmeye zaman içerisindeki performansını da düşürmektedir. Makinanın ömrünü kısaltan kireçlenmenin önüne geçmek için uygulayabileceğiniz belli başlı yöntemler bulunuyor. Kireçlenmenin önüne geçmek için uygulanabilecek yöntemler şu şekildedir:

kirec-onleyici.jpg

Sirke: Kireç problemi ne ortadan kaldırmak için bir su bardağı sirkeyi makinenin boş olan kamburuna döktükten sonra normal programda çalıştırınız. Bu yöntem ile kireçlenme sorununu da kökten çözebilirsiniz.

Karbonat: Kireçlenme sorununa karşı uygulanabilecek bir diğer yöntem ise karbonattır. Bir çorba kaşığı karbonatı makinenin içerisine döktükten sonra normal programda çalıştırınız.

Limon: Kireçle savaşma konusunda büyük bir başarı sağlayan limon da makinanın performansını arttırmaktadır. Bir limonun suyunu makinenin boş tamburunun içerisine döktükten sonra normal programda çalıştırınız.

camasir-makinesi-kirec-onleyici.jpg

Çamaşır makinesi temizleyici tabletler: Çamaşır makineleri için özel üretilen tabletlerde kir ve kireci ortadan kaldırmaktadır. Talimatlara uyarak kireç probleminize çözüm bulabilirsiniz.

Çamaşır makinesi temizleyici spreyler: Makineler için özel üretilen spreyler de hem kötü kokuyu gidermek hem de kireç problemini ortadan kaldırmaktadır.

Çamaşır makinesi temizleyici sıvılar: Bu sıvılar çamaşır makinesinin içindeki kireç ve kirleri çıkarmak için kullanılır. Talimatlara uygun olarak kullanın.

Çamaşır makinesi için üretilen özel ürünlerden yararlanmak isteyen kişilerin kullanım talimatlarını dikkatlice okuduktan sonra uygulamaya geçmesi gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN