Rüzgarlı Tepe sezon finali yapıyor

Rüzgarlı Tepe sezon finali yapıyor

Kanal 7’nin sevilen günlük dizisi Rüzgarlı Tepe’nin ne zaman sezon tatiline çıkacağı netleşti. Yurt dışına da satılmaya başlanan dizi, 130. bölümünün ekrana geleceği 28 Haziran’da sezon finali yapacak.

Kanal 7‘nin Rains Pictures ve Unik Film imzalı "Rüzgarlı Tepe" dizisi seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Pojede Cemre Arda (Zeynep) ve Gökberk Yıldırım (Halil) başrolleri paylaşıyor. Yönetmenliğini ise Halil İbrahim Ünal’ın yaptığı dizinin sezon final tarihi belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde aralarında Gürcistan, Makedonya, Polonya’nın da olduğu 6 ülkeye satılan “Rüzgarlı Tepe” dizisi 130. bölümünün ekrana geleceği 28 Haziran’da sezon arası verecek.

DİZİNİN OYUNCU KADROSU

Dizide Selma Kutluğ, Sude Oduncu, Hilal Kuvvet, Zeynep Serpil Bozkurt, Dilek Aba, Sena Pehlivan, İlayda Sumak, Ezgi Dalgıç, Furkan Bozkurt, Ecem Yüceşakar, Arda Şanlı ve Caner Tanrıverdi de rol alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN