Camdaki Kız 2 Aralık Perşembe yayınlanan 22. bölümde neler oldu?

Camdaki Kız 2 Aralık Perşembe yayınlanan 22. bölümde neler oldu?

Kanal D ekranlarında her perşembe ekrana gelen Camdaki kız dizisinin 22. bölümünde neler oldu? Camdaki Kız dizisi 22. bölümde Nalan, babasını takip ederek Cana ile gizlice buluşmasına tanıklık etti. Camdaki Kızı özeti ve yeni bölümünde Kanal D ekranlarında 2 Aralık Perşembe yayınlandı. İşte son bölümde yaşananlar...

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından OMG Pictures tarafından Kanal D için diziye dönüştürülen Camdaki Kızı dizisi 22. bölümüyle 2 Aralık Perşembe günü saat 20:00'da önce özet bölümü sonra da asıl bölümüyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Burcu Biricik (Nalan), Hande Ataizi (Cana) Devrim Yakut (Gülcihan), Enis Arıkan (Muzo) Nur Sürer (Feride) Merve Polat gibi isimleri kadrosunda buluşturan Camdaki Kız, 22. bölümüyle Kanal D ekranlarında HD yayınla izleyicisiyle buluştu.

camdaki-kiz-22-bolum-2.jpg

SEDAT MELİSA'YI TUZAĞA DÜŞÜRÜYOR

Camdaki Kız son bölümde Sedat, Melisa'nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak onu tuzağa düşürüyor ve otel odasında beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor!

Nalan, Adil'i Cana'yla görmenin şokunu atlatamadan yaşayacağı yüzleşmelere hazır değildir. Melisa, Koroğlu Ailesi'yle her geçen gün daha da samimi olur. Muzo, ailesinin baskısıyla nasıl baş edeceğini bilemezken, Hayri'nin Melisa'yı görme ihtimalinden de tedirgin olur. Feride, Adil'in gizli gizli telefonla mesajlaşmasına karşı iyice şüphelenince daha yakın takibe alır. Adil'i köşeye sıkıştırmak isteyen Feride, talihsiz bir olay yaşıyor.

camdaki-kiz-22-bolum-haber.jpg

Nalan, Feride'nin yaşadığı talihsiz kaza sonrası Adil'i takip edecektir. Kızından babasının neler yaptığını öğrenmesini isteyen Feride, Adil'in Sema'nın mezarlığına gittiğini Nalan'ın haber vermesiyle öğrenince yüreği ağzına geldi ancak Nalan, babasını takip etmeye devam etti. Meliha, Hayri'nin kapısına geldi. O sırada Hayri'nin evinde Rafet, Melisa'yla karşılaştı mı? Nalan, babasını Cana'yla yakaladığı an ne yaptı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN