Camdaki Kız dizisinin yıldızı o diziye transfer oldu! Artık o dizide izleyeceğiz

Camdaki Kız dizisinin yıldızı o diziye transfer oldu! Artık o dizide izleyeceğiz

Kanal D'de yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Camdaki Kız dizisinde yeni bir transfer haberi gündeme geldi. Başarılı bir oyuncunun dizi finale girmeden başka bir dizide rol alacağı söylentileri yayıldı. Transfer edilecek oyuncunun kim olduğu ve hangi dizide alacağı da belli oldu. İşte ayrıntılar...

Uzun süredir izleyiciyi ekran başına kilitleyen Camdaki Kız dizisi, 3 sezonun ardından büyük finale yaklaşıyor. Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı dizi, her hafta heyecan dolu sahneleriyle seyircileri adeta büyülüyor. Son bölümlerde ise Hayri, Nalan ve Türkan üçlüsünün aşk anlayışı tartışmalara yol açıyor. Gerçek hayattan uyarlanan dizi, aslına sadık kalarak seyircileri etkisi altına alıyor. Her yeni bölümüyle sosyal medyada büyük yankı uyandıran dizi, 3. sezonunun sonuna doğru ilerlerken Hayri'nin köydeki resmi nikahlı eşi Türkan'ın ortaya çıkmasıyla finaline daha da yaklaşıyor.

O DİZİYE TRANSFER OLDU

CAMDAKİ KIZ

Camdaki Kız dizisinin final tarihi yaklaşırken, Türkan karakterine hayat veren Hivda Zizan Alp'in yeni bir dizi projesine transfer olduğu ortaya çıktı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizi henüz final yapmadan Hivda Zizan Alp'in Kendi Düşen Ağlamaz adlı mini yazlık dizide rol alacağı duyuruldu. Oyuncu, dizide Serap Bıçakçı karakterine hayat verecek. Kendi Düşen Ağlamaz'da Enes Kolçak'ın canlandırdığı Serkan karakteri ile birlikte rol alacak olan Hivda Zizan Alp, Serap karakterini canlandıracak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN