Canan Karatay'dan domates uyarısı! Kışın sakın tüketmeyin, onun yerine böyle yapın

Canan Karatay'dan domates uyarısı! Kışın sakın tüketmeyin, onun yerine böyle yapın

Ünlü Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, domates tüketimi konusunda uyardı! Kışın tüketmeyin diyerek doğru tüketimi konusunda bilgi verdi. Bakın doğrusu nasılmış...

Sağlıklı yaşam konularında yaptığı farklı açıklamalarla bilinen Prof. Dr. Canan Karatay, bu kez domatesle ilgili önemli bir iddiayla gündeme geldi.

Domatesin içeriğinde bulunan bileşenler nedeniyle insan sağlığına önemli faydalar sağladığı bilinse de, Karatay'ın domatesle ilgili açıklamaları pek çok kişiyi şaşırttı.

DOĞRU DOMATES TÜKETİMİ NASIL OLMALI?

domates-ihracati-1200x675.jpg

Karatay, domatesin içerisinde bulunan şekerle ilgili olarak, "Şimdi bir bahçeniz varsa domateslerin kızarmadığını göreceksiniz, hâlâ yeşil. Benim gibi yapacaksınız. Eylül ayında doğal bir domates bulup kendi domatesinizi kış için hazırlayacaksınız." dedi.

DOMATESİ KIŞIN TÜKETMEYİN

Ayrıca, domatesin kesinlikle yaz aylarında belli ölçülerde tüketilmesi gerektiğini vurgulayarak, kışın domates tüketiminden kaçınılması gerektiğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN