Canlı yayında milyonları korku dolu anlar! Selen Görgüzel canlı yayında fenalaştı! Sunucu isyan etti: “Lanet olsun!"

Canlı yayında milyonları korku dolu anlar! Selen Görgüzel canlı yayında fenalaştı! Sunucu isyan etti: “Lanet olsun!"

Geçtiğimiz yılın mart ayında Hamdi Alkan'dan boşanan ve son dönemde dikkat çekici açıklamalara imza atan Selen Görgüzel, canlı yayında fenalaşarak ekran başındakileri korkuttu.

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile yaşadığı 8 yıllık evliliği geçtiğimiz yılın Mart ayında sonlandıran ve son dönemde dikkat çekici açıklamalara imza atan Selen Görgüzel, canlı yayında fenalaştı. Ünlü oyuncunun canlı yayında yaşadığı rahatsızlık ekran başındakileri korkuturken programın diğer sunucularından Didem Delen yaşananlara canlı yayında isyan etti.

Beyaz TV'nin reyting rekortmeni magazin programı 'Söylemezsem Olmaz'ın sunucularından Selen Görgüzel, canlı yayında rahatsızlık yaşayarak ekran başındakileri korkuttu.

Canlı yayında rahatsızlanan ünlü sunucu programı yarıda bıraktı. Selen Görgüzel'in yaşadığı rahatsızlık sonrasında programın sunucularından Didem Delen adeta isyan ederek “Lanet olsun… Niye bizim programda böyle şeyler oluyor ya. Hayır ne oldu yani? Ne oldu? Niye böyle oldu bir anda yani?” dedi.

Programın diğer sunucusu Bilal Özcan ise “Geçmiş olsun arkadaşımıza. Neden böyle oldu? Çünkü boşandığı eşinin haberini getirdik konuştuk. Yanında bir kadın vardı. Sana benziyor dedim. Belki orada bir şey olmaz oldu yani. Orada bir fenalaştı. İnşallah hemen toparlanır” ifadelerini kullandı.

Bir süre sonra programa geri dönen Selen Görgüzel, yaşadığı rahatsızlık hakkında “Bir an tansiyonum düştü. Şimdi iyiyim hiç merak etmeyin. Tiroid problemi yaşadığım için zaman zaman böyle şeyler olabiliyor” açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN