CarrefourSA taksitle kurban satacak! 12 ay taksit yapılıyor: İşte CarrefourSa kurbanlık fiyatları

CarrefourSA taksitle kurban satacak! 12 ay taksit yapılıyor: İşte CarrefourSa kurbanlık fiyatları

CarrefourSA, Kurban Bayramı öncesinde müşterilerine 12 aya varan taksit imkanı sunan bir kurbanlık kampanyası başlattı. Bu kampanya ile müşteriler, kurbanlıklarını uzun vadeli ödemelerle satın alma fırsatı bulacaklar. İşte kampanya detayları...

Carrefour Market, 2023 Kurban Bayramı'na yaklaşırken vatandaşların kurbanlık fiyatlarını araştırdığı bir dönemde, kurban almak isteyen maddi imkanı olmayan müşterilere destek kampanyası düzenliyor. Carrefour Market, geniş zincir ağı ve kampanyalı fiyatlarıyla tanınan bir marka olarak, bu yıl Kurban Bayramı'nda da müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kurbanlık satışlarında 12 aya varan taksit imkanı ve ücretsiz eve teslimat gibi avantajlar sunan Carrefour Market, kampanya detaylarını duyuruyor.

KAMPANYA DETAYLARI

3

Carrefour Market, kurbanlık fiyatlarının artmasıyla bütçe zorlukları yaşayan müşterilerini gözlemleyerek yeni bir kampanya başlatmaya karar verdi. Büyükbaş veya koç olarak seçim yapabileceğiniz kurbanlıklarda 12 aya kadar taksit imkanı sunulacak. Ayrıca kesilen kurbanlığın etlerinin tamamen ücretsiz olarak evlere teslim edileceği belirtildi. Bu hizmet ise sadece belirli şehirlerde, İstanbul, Adana, Adapazarı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Denizli, Eskişehir, İzmir, İzmit, Samsun, Konya, Mersin, Muğla, Manisa, Tekirdağ ve Yalova'da geçerli olacak. Carrefour Market, bu kampanya ile her evin kurbanlık koçlara ulaşmasını hedeflediğini açıkladı.

Carrefour Market'in belirttiğine göre, bu yıl Kurban Bayramı'nda kurbanlık koçlarda 10 taksit imkanı sunulacak. Ayrıca 12-15 kg arasında değişen kurbanlık koç paketlerinin fiyatı 5.950 TL olarak belirlendi. Büyükbaş hayvan paketlerinde ise kilolar 20-23 kg arasında değişirken fiyatlar 9.490 TL olarak açıklandı. Büyükbaş kurban etlerinin teslimatının ise 4. gün yapılacağı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN