Cem Yılmaz'a sevgili dayanmıyor! Duyanlar kulaklarına inanamıyor: Bakın yeni kız arkadaşı kim çıktı

Cem Yılmaz'a sevgili dayanmıyor! Duyanlar kulaklarına inanamıyor: Bakın yeni kız arkadaşı kim çıktı

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Ali Erbil'in 'Erşan Kuneri' hakkındaki açıklamalarına verdiği yanıtla adından söz ettiren Cem Yılmaz, bu kez de yeni sevgilisi ile dikkatleri üzerine çekti. Bakın ünlü komedyenin yeni sevgilisi hangi ünlü...

Geçtiğimiz günlerde ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in "Erşan Kuneri' beni hayal kırıklığına uğrattı. Küfre dayalı komedi yapmış. Halk tarafından bu film kırmızı kart görmeli. Devletimiz de bence müdahale etmeliydi. Bu kadar olmaz... Ben erkek halimle bu küfürlerden utandım. 18 yaş ibaresi konmuş ama yine de bu kadar küfre dayalı yapılmamalı. Mizah zekaya dayalı yapılmalı, küfre dayalı olursa sonuç bu oluyor işte... Cem Yılmaz bana bu işi için teklifte bulunsaydı, kabul etmezdim. Böyle bir projede yer almak istemezdim" açıklamalarına verdiği yanıtla adından söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, bu kez de yeni sevgilisiyle dikkatleri üzerine çekti

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Ali Erbil'in 'Erşan Kuneri' hakkındaki açıklamalarına verdiği yanıtla adından söz ettiren Cem Yılmaz, bu kez de yeni sevgilisi ile dikkatleri üzerine çekti.

Cem Yılmaz'dan 'hayat pahalılığı' isyanı! - Haberler

YENİ SEVGİLİSİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Son olarak ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan 'Erşan Kuneri' dizisinde rol verdiği ve kendisinden 21 yaş küçük Rüya Demirbulut ile ilişki yaşayan ünlü oyuncunun yeni sevgilisi herkesi şaşırttı.

Son sevgilisiyle arasındaki yaş farkı dikkat çeken Yılmaz, yeni bir aşka yelken açtı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 49 yaşındaki Cem Yılmaz, bir süredir 44 yaşındaki meslektaşı Seda Akman ile aşk yaşıyor. İlişkisini kameralardan uzak yaşamayı tercih eden çift, birliktelikleriyle ilgili de henüz bir açıklama yapmadı.

SEDA AKMAN KİMDİR?

Seda Akman, 13 Ocak 1978 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Ankara Bilkent Üniversitesi Diksiyon ve Oyunculuk Bölümü mezunudur.

1998 yılında Miss Palmolive seçilmiş ve ardından Miss Intercontinental yarışmasında 4. olmuştur. 1999 yılında ise Best Model of Turkey yarışmasında Best Fotomodel seçilmiştir.

İlk oyunculuk deneyimini 2003 yılında yayınlanan Yazı Tura adlı sinema filminde canlandırdığı Nazan karakteriyle yaşamıştır.

Seda Akman kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gülseren Budayıcıoğlu'nu mu canlandıracak?

Yazı Tura, Bir İstanbul Masalı, Balans ve Manevra, Aşk ve Mavi, Bu Şehir Arkadan Gelecek, Adı Zehra, Kalp Atışı, Gecenin Kraliçesi, Acil Servis, fatih, Tozlu Yollar, Eve Düşen Yıldırım, Karakol, Küçük Sırlar, Behzat Ç, Mükemmel Çift, Sonbahar, hesaplaşma, Annem, Emret Komutanım, Kanlı Düğün, Bir İstanbul Masalı, Ölümsüz Aşk, Yazı Tura, Balans ve Manevra, Emret Komutanım: Şah Mat, İyi Yemek Öldürür gibi yapımlarda rol alan Seda Akman, şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanan Kurşun adlı dizide Feraye karakterine hayat vermektedir.

Seda Akman, 1.70 metre boyunda, 54 kilo ve Oğlak burcudur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN