Cem Yılmaz'ı bile şaşkına çeviren dolandırıcılık numarası

Cem Yılmaz'ı bile şaşkına çeviren dolandırıcılık numarası

Ünlü komedyen Cem Yılmaz şu sıralar Netflix için yaptığı Erşan Kuneri dizisinin çekimleriyle uğraşıyor. Yılmaz, Twitter'dan kendisini de şaşırtan dolandırıcılık numarası hakkında hayranlarını uyardı: Benim adımla sizden talepte bulunanlara itibar etmeyin.

Türkiye'nin en meşhur komedyeni Cem Yılmaz, Twitter hesabından kendisini bile duyduğunda şaşkına çeviren dolandırıcılık numarasını ifşa etti.

Yılmaz, telefonla hayranlarını arayan bazı kişilerin kendilerini Cem Yılmaz adıyla tanıtarak otel, restoran, büfe gibi mekanlardan para sızdırdığını söyledi.

video-2.jpg

Yılmaz, kendisinin asla böyle bir talebi olamayacağını vurgulayarak, "Yahu ben Cem diyerek 1500 lira isteyen adama hemen inanıp gönderdiği IBAN'a 1500 lira atıveren adama ben ne diyeyim?' dedi.

İşte Cem Yılmaz'ın 'Gerçekten var bu' diyerek yaptığı o paylaşım:

Sosyal medyadan bu ara sıkça Restoran, büfe, yok efendim otel gibi mekanları arayıp Kardeş meraba ben Cem Yılmaz'ım ! Yok işte ben abisiyim :)) Zafer abinin selamı var gibi kartım pinini unuttum az sonra bizim yeğen gelecek 1700 lira veriver gibi dolandırıcılıklar duyuyorum.

video-3.jpg

Şimdi çaresizliği anlıyorum da. Yahu ben Cem, hemen 1500 ibanıma atıvere inanana artık ne diyeyim. Duyurum olsun Ben, biz, yakın çevremin böyle bi huyu, tekel bayiinden 500 veriver limitli hayalleri olmadı. Lütfen böyle telefon, mesaj, dm vs itibar etmeyin! Enteresan ama varmış bu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN