Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi herkesi şaşırttı! Yeni aşkı bakın kim çıktı... Kendisinden 13 yaş küçük!

Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi herkesi şaşırttı! Yeni aşkı bakın kim çıktı... Kendisinden 13 yaş küçük!

Usta komedyen Cem Yılmaz, yeni aşka yelken açtı. Ünlü komedyen, kendisinden 13 yaş küçük olan kız arkadaşına aşkını resmen ilan etti.

Son olarak 29 Eylül'de ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan "Do Not Disturb" adlı filmiyle hayranlarıyla buluşan Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmişti. 50 yaşındaki ünlü oyuncu yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü komedyenin yeni aşkı herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla dikkat çekici bir paylaşıma imza atan Cem Yılmaz, paylaşımında kadın ve erkek ayakkabı fotoğraflarına yer verdi. Ünlü komedyen paylaşımında "O kaddaaaar!" ifadelerine yer verirken fotoğraftaki kadın ayakkabısının kime ait olduğu merak konusu oldu.

Cem Yılmaz'ın yanında paylaşımında yer alan kadın ayakkabısının sahibi herkesi şaşırttı. Ünlü komedyenin pilates eğitmeni Necla Karahalil ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Şubat gibi şubat güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı. Sevgiyle nicelerine, oley" ifadelerini kullanan Karahalil, paylaşımında Cem Yılmaz'ın fotoğrafına da yer verdi.

Usta komedyen ise kız arkadaşının paylaşımına siyah kalp emojisi koyarak yorum yaptı. İkilinin bir süredir birlikte olduğu öne sürüldü. Karahil'in 37 yaşında olduğu ve Cem Yılmaz'dan 13 yaş küçük olduğu öğrenildi. Cem Yılmazın gizemli sevgilisi ortaya çıktı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN