Cengiz Semercioğlu kimdir aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Cengiz Semercioğlu kimdir aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Katıldığı TV programları ya da yazdığı yazılarının ardından sosyal medyada gündem olan, Google aramalarında Cengiz Semercioğlu’nun hayat hikâyesi, şu sıralar merak ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu’nun yaşı, memleketi ve diğer bilgileri haberimizde…

Cengiz Semercioğlu, en son katıldığı canlı yayın programının ardından internette en çok konuşulan isimler arasına girmeyi başardı. Yazdığı köşe yazılarıyla adından söz ettiren Cengiz Semercioğlu, 1967 yılında doğdu. İşte detaylar…

CENGİZ SEMERCİOĞLU KİMDİR?

Cengiz Semercioğlu, 1967’de hayata gözlerini açtı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünde eğitim görürken 1988 yılında gazeteciliğe başlayan Cengiz Semercioğlu, 1992’de Hürriyet gazetesine çalışmaya başladı. Yazdığı televizyon eleştirileriyle tanındıktan sonra 1998’de Star Haber'e geçerek editörlük yaptı.

19-09/30/cengiz-semercioglujpgg.jpg

Bir süre Star gazetesinde çalıştıktan sonra Şubat 2000'de Cine 5'e geçti, 2007’ye kadar bu kanalda çalıştı. Bu zaman içerisinde ‘Başka Yerde Yok’ programını yaptı. Habertürk'e kendi hazırlayıp sunduğu Full Ekran adlı programı kazandırdıktan sonra Hürriyet Kelebek ekinde yazarlık ve çeşitli kanallarda yapımcılık yapmaya başladı.

Cengiz Semercioğlu, Full Ekran'a CNN Türk ve sonrasında Star Tv'de devam etti. Full Ekran'dan sonra TV8 ekranlarında yayınlanan İki Laf Edelim adlı programını yaptı. Star TV’De Seren Serengil ile bir sezon boyunca magazin programı yapan Cengiz Semercioğlu, ardından da yeni kurulan televizyon kanalı TV100 ile anlaşmaya vardı.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

TV100'de akşamları programı devam eden Semercioğlu, TV8 ekranlarında ise Gel Konuşalım isimli programın sunucuları arasında yer alıyor.

Semercioğlu, öte yandan Kurtlar Vadisi dizisinin 60. bölümünde konuk oyuncu olarak oynadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN