Ceviz kırmak için hiçbir alete ihtiyacınız yok! Sadece bu yöntemle ceviz kırabileceksiniz: Meğer ne kadar kolaymış

Ceviz kırmak için hiçbir alete ihtiyacınız yok! Sadece bu yöntemle ceviz kırabileceksiniz: Meğer ne kadar kolaymış

Ceviz tüketmek her ne kadar keyifli olsa da kırması ayrı bir uğraş istiyor! Ancak ceviz kırmak için bazı aletlerle bunu yapabiliyorsunuz! Size vereceğimiz bu yöntem sayesinde hiçbir gerece ihtiyaç duymayarak ceviz kırabileceksiniz! İşte ceviz kırmanın kolay yöntemi...

Ceviz, beslenmemiz için oldukça faydalı bir gıdadır. Özellikle omega-3 yağ asitleri bakımından zengin olan ceviz, beyin ve kalp sağlığını desteklerken, bağırsak sağlığını koruyarak depresyonla mücadelede etkili olduğu biliniyor. Ceviz tüketiminin kabuksuz tercih edilse de, taze cevizin sağlık açısından daha avantajlı olduğu biliniyor.

CEVİZ KIRMANIN KOLAY YÖNTEMİ

ceviz-nasil-kolay-kirilir-1.webp

Cevizleri kırmak genellikle zahmetli bir iş olarak düşünülmemesi gerekiyor. Çünkü sert kabukları nedeniyle parçalanma eğilimindedirler. Ancak, ceviz kırmanın beklenenden daha kolay bir yöntemi varmış. Cevizi sadece 1 saniyede kırmak mümkünmüş.

İşte cevizleri kolayca kırmanın pratik yolu: Cevizleri 1 saniyede kırmak için sivri bir bıçak kullanabilirsiniz. Bıçağın ucunu cevizin tepe noktasına yerleştirin ve bıçağı yavaşça çevirin. Bu yöntemle cevizler hızla ve parçalanmadan açılacak, size de lezzetli bir atıştırmalık kalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN