Cezaevinden çıktıktan sonra yüzü bir türlü gülmedi! Deniz Seki'den kahreden haber

Cezaevinden çıktıktan sonra yüzü bir türlü gülmedi! Deniz Seki'den kahreden haber

Bir dönem “Uyuşturucu temin etmek” suçundan 220 gün hapis yatarak hayranlarını üzen ünlü şarkıcı Deniz Seki'den kahreden haber geldi. Ünlü şarkıcı kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

“Uyuşturucu temin etmek” suçundan 220 gün hapis yattıktan sonra 24 Ekim 2009'daki duruşmada tahliye tahliyesine karar verilen ünlü şarkıcı Deniz Seki'den kahreden haber geldi. Ünlü şarkıcı Deniz Seki kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

KAHREDEN HABERİ DUYURDU

Bir dönem “Uyuşturucu temin etmek” suçundan 220 gün hapis yatarak magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü şarkıcı Deniz Seki'den kötü haber geldi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Yatağından fotoğraf paylaşan Seki, "Koronavirüs bitti sanıyorlar ama ben covid olmuşum. Bugün karantinada 3'üncü günüm ve bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Bu arada ilk defa covid oldum. Lütfen dikkat edelim, hala aramızda bu pis mikrop." notunu düştü.

Ünlü şarkıcının paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni alırken arkadaşları da Seki'ye 'geçmiş olsun' dileklerini sundu.

tytyuty.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN