Çiçeklerin arasındaki gizli yengeci bulanların IQ'su en az 160 çıkıyor! Yalnızca üstün zekalı olanlar 7 saniyede bulabiliyor!

Çiçeklerin arasındaki gizli yengeci bulanların IQ'su en az 160 çıkıyor! Yalnızca üstün zekalı olanlar 7 saniyede bulabiliyor!

Sadece parlak bir zihin, bu optik illüzyon resmindeki gizli yengeci 7 saniyede görebilir. İnsanların %98'i verilen zaman sınırı içinde bulamadı. Yapabilir misin?

Optik illüzyonlar sosyal medyada yeni sansasyonlar haline geldi. Orada birçok zeka bulmacası türü var. Bazıları IQ'nuzu ölçtüğünü iddia ederken, diğerleri kişiliğinizin özelliklerini ortaya çıkarmaya yöneliktir.

Bu bulmacalar, beyin kaslarınızı çalıştırmanın eğlenceli bir yoludur ve aynı zamanda odaklanmanızı ve becerilerinizi geliştirmeye yardımcı olur.

Aşağıdaki yeni bir optik yanılsama insanları şaşırttı. Bu görseldeki gizli yengeci bulmak için 7 saniyeniz var. Resmi kontrol edin ve yapıp yapamayacağınızı öğrenin.

yn1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ YENGECİ BULABİLİR MİSİN?

Macar grafik sanatçısı Gergely Dudás tarafından Instagram'da paylaşılan bu, optik illüzyon resmi göründüğü kadar kolay değil. Her zamankinden daha zor olan şey, hem çiçeklerin hem de yengecin kırmızı renkte olmasıdır.

Görüntü, çiçekler arasında yengeci bulmanız için size meydan okuyor. Ancak zorluk, yengeci 7 saniye içinde görmeniz gerektiğidir. Arka plana karışan yengeci ilk bakışta tanımak zor. Keskin görüşe sahip kişiler, zaman sınırı içinde yengeci tanımlayabilecektir.

GİZLİ YENGECİ BULDUN MU?

Resimdeki yengeci görebiliyor musunuz? Bu optik zorluğu çözmenin püf noktası, görüntüyü dikkatli bir şekilde gözlemlemektir; resme odaklanarak yengeci görebilirsiniz.

Yengeci zaten gördünüz mü? Henüz yengeci göremediyseniz endişelenmenize gerek yok çünkü burada sizin için bir çözümümüz var. Okumaya devam edin ve gizli yengecin nerede saklandığını öğrenin.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Verilen zaman sınırı içinde gizli yengece bulanları tebrik ediyoruz. Ancak hala gizli yengecin nerede olduğunu merak ediyorsanız aşağıdaki resmi kontrol edin, yengeci siyah daire ile işaretledik:

yn2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN