Çılgın Dondurmacı iki Rus turisti tuttuğu gibi arka tarafa götürdü! Eşi ateş püskürdü: Dondurma sapını aldığı gibi kadınlara...

Çılgın Dondurmacı iki Rus turisti tuttuğu gibi arka tarafa götürdü! Eşi ateş püskürdü: Dondurma sapını aldığı gibi kadınlara...

TikTok'ta çektiği dans videolarıyla fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı son videosuyla ortalığı kasıp kavurdu. Dükkanına gelen müşterilerle dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı, iki Rus turistle öyle bir dans etti ki görenlerin ağzı açık kaldı. Kıvrak dansıyla kadınları baştan çıkartan Çılgın Dondurmacı daha fazla dayanamadı ve kadınları arka tarafa götürmeye kalkıştı. İşte Çılgın Dondurmacı'nın iki Rus turist kadınla yaptığı dansı...

Çektiği dans videolarıyla sosyal medyada izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı durmak ne bilmiyor. Dükkanına gelen kadın müşterilerle birlikte dans eden ve o anları TikTok hesabından paylaşan Çılgın Dondurmacı izlenme rekorları kırıyor. İki Rus turist genç kızla dans eden ve o anları kaydeden Çılgın Dondurmacı erotik dansıyla ağızları açık bıraktı. Kadınlara baka kalan Çılgın Dondurmacı bu sefer fena patladı.

GLOBAL BİR MARKA HALİNE GELDİ

Her videosuyla gündem olmaya başaran Çılgın Dondurmacı danslarıyla şok etmeye devam ediyor. TikTok'ta çektiği videolarla adından sıkça söz ettiren Çılgın Dondurmacı son videosu paylaştığı gibi tam 3 milyona yakın izlenme kaydetti. İki Rus turistle dans eden Çılgın Dondurmacı'ya dünyanın her yerinden yorum yağdı.

kmfdfd-39.jpg

KOLLARINDAN TUTUP GÖTÜRMEYE ÇALIŞTI

İki geç Rus turistle dans eden Çılgın Dondurmacı sınırı iyice aştı. Erotik dansıyla ağızları açık bırakan Çılgın Dondurmacı kadınların kolundan tutup arkaya götürmeye çalıştı. İzleyenler şok oldu.

kmsddsds-1.jpg

ANNESİNDEN EMDİĞİ SÜTÜ BURNUNDAN GETİRDİ

Çılgın Dondurmacı'nın o anlarını gören eşi ise kıpkırmızı oldu. Sinirden deliye dönen eş Çılgın Dondurmacı'nın annesinden emdiği sütü burnundan getirdi. Ortalıkta sağlam bir şey kalmadı.

kmdsdsds-1.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN DÜKKANI NEREDE?

Sosyal medyada izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı'nın nerede yaşadığı ve dükkanının nerede olduğu merak konusu oldu. Peki Çılgın Dondurmacı nerede yaşıyor? Çılgın Dondurmacı'nın dükkanı nerede?

kmdsdsds-2.jpg

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

kmdfffd.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN ASIL MESLEĞİ NE?

Sosyal medyada yayınladığı dans videolarıyla ünlenen Mehmet Dinç, zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki dünyanın pek çok yerinden gelen turistler, Çılgın Dondurmacı ile dans etmek için akın akın Antalya'ya gitti. Şu anda da sosyal medya paylaşımlarına devam eden Mehmet Dinç, Antalya'nın Lara ilçesinde dondurmacılık yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN