Çılgın Dondurmacı kıvrak dansı görünce kendinden geçti! Esmer güzeli dondurmacıyı ter içinde bıraktı: Kolundan tuttuğu gibi...

Çılgın Dondurmacı kıvrak dansı görünce kendinden geçti! Esmer güzeli dondurmacıyı ter içinde bıraktı: Kolundan tuttuğu gibi...

TikTok'ta paylaştığı dans videoları ile ünlenen ve milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı, yaz sezonunu açtı. Uzun süredir video paylaşımında bulunmayan Çılgın Dondurmacı, bomba videoları ile geri dönüş yaptı. Dondurmacıya gelen esmer güzelinin kıvrak dansı akılları baştan aldı. Çılgın Dondurmacı kendinden geçti. Daha fazla dayanamayan dondurmacı kadının kolundan tuttuğu gibi... İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Ortalık fena karışacak!

Sosyal medyada paylaştığı dans videoları ile milyonlarca kişinin gönlünü kazanan Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, uzun bir aranın ardından sahalara tekrardan dönüş yaptı. Uzun süredir video paylaşımlarında bulunmayan Çılgın Dondurmacı, esmer güzeli ile akılları baştan aldı. İzleyenler ter içinde kaldı. Dondurmacı kadının öyle bir yerine dokundu ki... Görenler şoke oldu. Bakın Çılgın Dondurmacı neler yapmış...

Dans videoları ile kısa sürede milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı, YouTube ve Instagram hesabpları üzerinden paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Genellikle kadın müşterileri ile dans eden Çılgın Dondurmacı, son paylaşımı ile gündeme bomba gibi düştü.

KALÇA DANSIYLA AKILLAR BAŞTAN ALDI

Çılgın Dondurmacı son paylaşımında derin göğüs dekolteki bir kadın ile dondurma tezgahının arkasında çılgınlar gibi dans etti. Kadının mini eteğine rağmen yaptığı dans ağızları açık bıraktı. Çılgın Dondurmacı hayranları ise bu dans videosuna çok sayıda beğeni ve yorum yaparak fenomene destek oldu.

hghhg-13.jpg

KOLUNDAN TUTTUĞU GİBİ...

Çılgın Dondurmacı’nın kadın müşterisi, dondurma tezgahının yanında kıvrak dansıyla görenleri büyülerken o anlar kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kendinden geçen dondurmacı kadının orasına dokununca işler kızıştı. Kimse bunu beklemiyordu!

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

jhhjjh-15.jpg

Sosyal medyada yayınladığı dans videolarıyla ünlenen Mehmet Dinç, zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki dünyanın pek çok yerinden gelen turistler, Çılgın Dondurmacı ile dans etmek için akın akın Antalya'ya gitti. Şu anda da sosyal medya paylaşımlarına devam eden Mehmet Dinç, Antalya'nın Lara ilçesinde dondurmacılık yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN