Çılgın Dondurmacı Tiktok'u Sallamaya Devam Ediyor! İşte Son Dans Videosu

Çılgın Dondurmacı Tiktok'u Sallamaya Devam Ediyor! İşte Son Dans Videosu

TikTok'da çektiği videolarla milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, yayınladığı videolarla gündem olmaya devam ediyor. İzlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı videolardaki danslarla ağızları açık bırakıyor. Dondurmacının son paylaştığı videosu yine sosyal medyayı salladı. Görenler gözlerine inanamazken sosyal medya ikiye bölündü. İşte Çılgın Dondurmacı'nın o paylaşımı...

Milyonlarca kişinin takip ettiği TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, çektiği videolarla izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Özellikle kadın müşterileri ile dans eden dondurmacı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilerin hedefinde. Videoda oynattığı kadınların elbiseleri ve danslarını eleştiren kullanıcılar yine ikiye bölündü.

TAKİPÇİLERİNİN HEDEFİNDE

TikTok'da izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı çektiği videolarla yine gündemde. Danslarıyla dikkatleri üzerine çeken dondurmacı videolarında oynattığı kadınlarla sosyal medya kullanıcıların hedefinde. Çılgın Dondurmacı ise gelen eleştirilere kulak asmayarak son sürat video çekimlerine devam ediyor.

a4-20.jpg

MÜŞTERİSİNİ KENDİ SEÇTİ

Çılgın Dondurmacı yine son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Yoldan geçen bir siyah elbiseli kadını seçerek sahneye alan dondurmacı, kadınla doyasıya dans etti.

a8-12.jpg

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Kadının dans figürleri kullanıcılar tarafından eleştirilirken videoya binlerce yorum geldi. Çoğu kullanıcı 'Bu nasıl dans? Amaç ne?' gibi eleştiriler geldi. Sosyal medya adeta ikiye bölündü.

NUSRET VE CNZ BURAK İLE YARIŞIYOR

Öte yandan Hayatımıza Instagram üzerinden giren ve kısa sürede Türkiye'nin en zengin insanları arasında giren Nusret Gökçe'ye rakip olan Mehmet Dinç, takipçi sayısı ile Nusret'i geçeceğe benziyor. Yabancı turistlerin dikkatini çeken Dinç, çılgın danslarıyla da çok konuşuluyor. Müşterilerine dans eşliğinde sunum yapan Mehmet Dinç'in paylaşım videoları ise milyonlarca izlenmeyi buluyor.

a3-54.jpg

BEĞENMEYENLER TARAFINDAN ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE

TikTok kariyeriyle başlayan ve diğer platformlarda da video çekmeye başlayan Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç, milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Çektiği videolarla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı bazen eleştirilerin hedefinde olabiliyor. Özellikle videolarda kullandığı kadınların açık giyinmeleri ve dans figürleri takipçileri tarafından eleştiri konusu oluyor. Ancak dondurmacı video çekimlerine ara vermeden devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN