Çılgın Dondurmacı transparan kıyafetli müşterisiyle öyle bir yakalandı ki görenlerin ağzı açık kaldı! Eşi cinnet geçirdi

Çılgın Dondurmacı transparan kıyafetli müşterisiyle öyle bir yakalandı ki görenlerin ağzı açık kaldı! Eşi cinnet geçirdi

TiTok'tan paylaştığı dans videoları ile izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, dükkanına gelen müşterilerle tozu dumana katmaya devam ediyor. Şarkı eşliğinde dans eden Çılgın Dondurmacı bu sefer öyle bir yakalandı ki görenlerin ağzı açık kaldı. Transparan kıyafetli müşterisiyle dans eden dondurmacı hızını alamadı. Bu sefer sınırı çok aştı! Eşi gördükleri karşısında sinir krizi geçirdi. İşte Çılgın Dondurmacı'nın gündeme bomba gibi düşen o videosu...

Sosyal medyada paylaştığı dans videolarıyla fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı dikkat çekmeye devam ediyor. Dükkanına gelen müşterilerle dans eden ve o anları TikTok ve YouTube hesapları üzerinden paylaşan Çılgın Dondurmacı bu sefer çok fena yakalandı. Transparan kıyafetli müşterisiyle tezgahın önünde dans eden Çılgın Dondurmacı sınırı çok aştı. Çevredekilerin ağzı açık kaldı! Bakın Çılgın Dondurmacı nasıl basılmış?

HERKES BU VİDEOYU KONUŞUYOR

Çektiği dans videoları ile fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç çıkardığı Kalbimsin şarkısı ile müşterileriyle eğlenmeye devam ediyor. Dünyanın her tarafından takipçisi bulunan Çılgın Dondurmacı durdurak bilmiyor. Son videosu ile gündeme bomba gibi düştü. Herkes bu videoyu konuşuyor. Çılgın Dondurmacı çok pis basıldı!

TRANSPARAN KIYAFETLİ MÜŞTERİSİYLE KENDİNDEN GEÇTİ

Sürekli olarak paylaşımlarda bulunan Çılgın Dondurmacı yeni bir paylaşımda bulundu. Her paylaşımında izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı bu sefer transparan kıyafetli müşterisiyle dans etti.

kmgffggf.jpg

KIVRAK DANSINA DAHA FAZLA DAYANAMADI

Kadının kıvrak dansına hayran kalan Çılgın Dondurmacı daha fazla dayanamadı. Müşterisine yakın temaslarda bulunan Çılgın Dondurmacı hareketleriyle ağızları açık bıraktı. Herkes şoklar içinde izledi.

kmgfgfgf-2022-12-08t195438-236.jpg

EŞİ SİNİRDEN ÇILDIRDI

Müşterisiyle olan yakınlaşmasını gören Çılgın Dondurmacı'nın eşi sinirden çıldırdı. Bu sefer çok pis basıldı. Sinirden çılgına dönen eş eline ne aldıysa Çılgın Dondurmacı'ya fırlattı.

ÇILGIN DONDUMACI'NIN YERİ NEREDE?

Vatandaşlar, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Çılgın Dondurmacı'nın nerede olduğunu merak ederek araştırıyor. Peki Çılgın Dondurmacı'nın yeri nerede?

jmdffd.jpg

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

ÇILGIN DONDURMACI'NIN ASIL MESLEĞİ NE?

Sosyal medyada yayınladığı dans videolarıyla ünlenen Mehmet Dinç, zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki dünyanın pek çok yerinden gelen turistler, Çılgın Dondurmacı ile dans etmek için akın akın Antalya'ya gitti. Şu anda da sosyal medya paylaşımlarına devam eden Mehmet Dinç, Antalya'nın Lara ilçesinde dondurmacılık yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN