Ciner Medya'nın mutlu günü: Spiker Pınar Erbaş ve sunucu Mehmet Akif Ersoy dünyaevine girdi

Ciner Medya'nın mutlu günü: Spiker Pınar Erbaş ve sunucu Mehmet Akif Ersoy dünyaevine girdi

Show Ana Haber spikeri Pınar Erbaş ile Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy, Sait Halim Paşa Yalısı'nda nikah masasına oturdu. Nikah törenine birçok siyasetçi katıldı.

Show Ana Haber spikeri Pınar Erbaş ve Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy, İstanbul’daki Sait Halim Paşa Yalısı'nda evlendi.

377591-582x779.jpg

Çiftin şahitliklerini Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ ile Pınar Erbaş'ın çocukluk arkadaşı Bahriye Betül Özdemir yaptı.

377590-414x414.jpg

Nikah törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün önceki Başkanı Aziz Yıldırım törende sahneye çıkarak çifte mutluluklar diledi. Burada bir konuşma yapan Çelik, evlilik cüzdanını Pınar Erbaş'a teslim etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN