Cinsellik tavsiyeleri ile gündemden düşmüyordu... Esra Ezmeci'nin başörtülü pozunu görenler şok geçirdi!

Cinsellik tavsiyeleri ile gündemden düşmüyordu... Esra Ezmeci'nin başörtülü pozunu görenler şok geçirdi!

Son dönemin en popüler isimlerinden olan ilişki uzmanı Psikolog Esra Ezmeci, cinsellik tavsiyeleri ile gündem olmaya devam ediyor. Evli kadınlara verdiği ilişki tavsiyeleri ile sık sık eleştirilen Esra Ezmeci'nin son paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Esra Ezmeci'yi hiç böyle görmediniz! Kandil akşamında Sultanahmet Cami'sine giden Ezmeci, başörtülü pozuyla sosyal medyayı salladı. İşte Esra Ezmeci'nin başörtülü pozu...

Evli kadınlara verdiği cinsel tavsiyelerle eleştirilerin hedefinde olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, son paylaşımı ile gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ezmeci, kandil akşamında Sultanahmet Cami'ye gitti. Buradan başörtülü pozunu paylaşan Ezmeci, herkesi şoke etti. Paylaşımına binlerce yorum yağdı. Ünlü fenomenin bu halini gören gözlerine inanamadı!

hghggh-2023-09-27t140056-423.jpg

Takipçilerinden kendisine gelen cinsellik sorularına açıklılıkla yanıt veren Esra Ezmeci, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 'Esra Ezmeci ile Yeni Baştan' programı ile tekrardan ekranlara geri dönen fenomen isim son paylaşımı ile herkesin ağzını açık bıraktı.

BAŞÖRTÜLÜ POZUYLA SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Kandil gecesinde Sultanahmet Cami'sine giden Esra Ezmeci, başörtü takarak ve eline Yasin alarak poz verdi. Ezmeci'nin bu pozu sosyal medyada popüler olurken gönderiye binlerce yorum yağdı.

jhjhjh-52.jpg

BİNLERCE YORUM YAĞDI: ÇOK YAKIŞMIŞ...

Esra Ezmeci'nin takipçilerinin bir kısmı ünlü psikoloğun makyajına takıldı bir kısmı ise Ezmeci'ye "Çok yakışmış" yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN