CNZ Burak öz babasını şikayet etti: Hırsız

Son zamanlarda babasıyla birlikte sık sık gündeme gelen CZN Burak, babası hakkında suç duyurusunda bulundu. Babasıyla sıkıntılar yaşadığının sinyalini veren sosyal medya fenomeni paylaştığı video ile gündemde yer aldı. Dolandırıldığını belirten ünlü fenomen, suç duyurusunda bulunduğunu vurguladı. İşte tüm detaylar...

Ülkemizde yer alan en büyük sosyal medya fenomenlerinden birisi olan CZN Burak, paylaştığı videosu ile gündemi derinden sarstı. TikTok ve Instagram'da oldukça aktif olan fenomen ülkemizde yer alan en yüksek takipçi sayısına ulaşmayı başardı.

CZN BURAK SORUNLARI DEVAM EDİYOR

Sosyal medyanın gündeminde sık sık yer alan CZN Burak, gülümsemesiyle milyonların dikkatini çekerken, yemek videolarıyla ve içerikleriyle büyük bir kitleye hitap ediyor. Son zamanlarda sık sık babasıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle gündeme gelen CZN Burak, sosyal medya üzerinden yeni bir videosu ile gündeme geldi.

Sorunları açık açık dile getiren ünlü fenomen durumun ciddiyetinden bahsetti. Babası ile dava sürecinin başlaması üzerine gerginlik ve anlaşmazlıkların, 6 Şubat deprem zamanı ile birlikte başladığı söylentileri sosyal medyayı kasıp kavuruyor.

t25-060220201129303761031.webp

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Babasıyla olan ilişkilerinde sık sık gündeme gelen CZN Burak, tüm ilişkilerinin kesilmesi istediği söylentiler arasında yer alıyordu. Durumun ciddiyetinin artmasıyla birlikte iddialar gündemi derinden sarstı.

Paylaşılanlara göre CZN Burak, babasının markasının isim haklarını satarak kendisini dolandırdığı ve sonucunda hukuki sürece başvurduğunu duyurdu. Bu kadarla kalmayarak İstanbul'da yer alan restoranın haklarını yabancı bir iş adamına satıldığı söylentileri de sosyal medyada yer alıyor. CZN Burak tarafından yapılan açıklamaya göre duruşmanın ilk tarihi Eylül ayı olarak belirlendi.

5e3b9faac03c0e2788d3a8c4.webp

CZN BURAK SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Dolandırıcılık iddialarıyla sık sık sosyal medyada gündem olan CZN Burak, sessizliğini bozdu. Paylaştığı video ile takipçilerinin dikkatini çekmeyi başardı. CZN Burak, adının ve fotoğrafının yer aldığı mekanlardaki tabelaların indirilmesi gerektiğini ifade etti.

Ayriyeten ayrıntılı bir şekilde açıklamaları daha sonrasında takipçileriyle paylaşacağını ve baştan başlayarak yeni bir mekan açacağının da bilgisini verdi.

CZN BURAK'TAN AÇIKLAYICI VİDEO

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN