Çocuklar Duymasın Haluk'un kızı Zeyno büyüdü! Son hali bir içim su, gören maşallah demeden geçemiyor

Çocuklar Duymasın Haluk'un kızı Zeyno büyüdü! Son hali bir içim su, gören maşallah demeden geçemiyor

Bir zamanların reyting rekorlarını kıran dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın Haluk' un kızı Zeyno büyüdü genç kız oldu. Ankara'da piyano bölümü öğrencisi olan Zeyno' nun yeni halini görenler ise maşallah demeden geçemiyor

Türk televizyonlarının vazgeçilmez oyuncularından biri olarak kabul edilen Tamer Karadağlı, uzun yıllardır ekranlarda başarılı performanslarıyla izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Özellikle "Çocuklar Duymasın" dizisinde canlandırdığı Haluk karakteriyle hafızalarda yer edinen Karadağlı, Türk televizyonunun önemli isimlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Tamer Karadağlı'nın televizyon kariyerinin dönüm noktalarından biri, 2002 yılında başlayan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilerek takip edilen "Çocuklar Duymasın" dizisi oldu. Dizide Haluk karakterini canlandıran Karadağlı, bu rolüyle kahkaha tufanına neden olan ve izleyicilerin gönlünde taht kuran bir karaktere dönüştü.

1692309840407-ozel-haber-psd-si-45.jpg

ÇOCUKLAR DUYMASIN HALUK'UN KIZI ZEYNEP BÜYÜDÜ! SON HALİ BİR İÇİM SU, GÖREN MAŞALLAH DEMEDEN GEÇEMİYOR

Geçtiğimiz Ağustos ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atan Tamer Karadağlı, özel hayatıyla da zaman zaman konuşulmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, Arzu Balkan ile 30 Kasım 2002'de dünyaevine girmişti. Çiftin bu evlilikten Zeyno isminde bir kız çocuğu oldu. Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan, 2007 yılında boşandı.

1305899-278a95aa144f51f7533445709b3a59e0-640x640.jpg

Minik Zeyno büyüdü ve genç kız oldu. 56 yaşındaki ünlü oyuncu Tamer Karadağlı' nın kızı Zeyno şimdi 17 yaşında. Zeyno müziğe duyduğu ilgiden dolayı piyano çalıyor. Zaman zaman sosyal medya hesabından resimlerini paylaşan Zeyno' nun güzelliği de bir o kadar beğeni topluyor.

640xauto.webp

Takipçileri tarafından beğeni ve güzel yorumlar alan Zeyno' nun sosyal medya hesabında 16,6 B takipçisi var.

whatsapp-image-2023-09-25-at-16-54-10-kopya.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN