Çocuklar Duymasın’da Meltem aslında o isim olacakmış! Teklif bakın ilk kime götürülmüş? Görünce çok şaşıracaksınız

Çocuklar Duymasın’da Meltem aslında o isim olacakmış! Teklif bakın ilk kime götürülmüş? Görünce çok şaşıracaksınız

Yayınlandığı döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisi 9 sezon boyunca seyirciyi ekran başına bağlamayı başardı. Diziyle ilgili yıllar sonra ortaya çıkan iddia ise herkesi şaşırttı. Öyle ki Çocuklar Duymasın’da Meltem aslında o isim olacakmış…

Türk televizyon tarihinin efsane dizilerinden Çocuklar Duymasın, 9 sezon boyunca ekranlarda fırtınalar estirdi. 464 bölüm yayınlanan ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi hikayesiyle de adından söz ettirdi. Başrollerini Tamer Karadağlı ile Pınar Altuğ’un başrollerinde oynadığı dizi, Haluk ve Meltem karakterleri ile hafızalara kazındı.

Dizide canlandırdığı Meltem karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ ile ilgiliyse yıllar sonra şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Öyle ki Meltem karakteri için ilk teklif Pınar Altuğ’dan önce o isme gitmiş.

cocuklar-duymasin-2.jpg

MELTEM KARAKTERİNİ OYNAMAK İSTEMEMİŞ

Meğer Meltem rolü için ilk teklif Esra Ceyhan’a yapılmış. Ancak Ceyhan oynamak istemediği için teklifi kabul etmemiş.

ESRA CEYHAN KİM?

1969 İzmir doğumlu olan Esra Ceyhan, programcılığa HBB TV’nin İkiden Dörde adlı gündüz kuşağı kadın programı ile başladı. Sonrasında ATV’ye geçerek Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye adlı programa başlayarak yıllarda devam etti.

cocuklar-duymasin-1.jpg

2009’da TRT’ye transfer olan sunucu orada da Esra Ceyhan’la Hayat isimli gündüz programına başladı. 2012 yılında Kanal 7’ye transferi gerçekleşen Ceyhan, bir süre de orada gündüz programı sunmaya devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN