Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i seçimlere el attı: Bakın seçimin ne zaman yapılmasını istiyor!

Kahramanmaraş ve Hatay'da meydana gelen depremlerin ardından eski Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın 'seçimler ertelensin' açıklaması bazı tartışmaları da beraberinde getirirken söz konusu tartışmalara 'Fıs Fıs İsmail' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Süleyman Yağcı da katıldı.

Kahramanmaraş ve Hatay'da meydana gelen depremlerde binlerce vatandaşımızın evi yerle bir olurken 44 bin vatandaşımız ise hayatını kaybetti.

Deprem felaketinin yaşandığı ilk günlerde eski Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın 'seçimler ertelensin' açıklaması bazı tartışmaları da beraberinde getirirken Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yapımları arasında yer alan 'Çocuklar Duymasın' adli dizide 'Fıs Fıs İsmail' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Süleyman Yağcı da 'seçimler ertelensin' tartışmalarına katıldı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, seçimlerin bir yıl ertelenmesi görüşünü savundu.

"SEÇİMLERİ 2024'ÜN MAYIS 14'ÜNE ERTELEYELİM"

Yağcı paylaşımında "Böyle bir felaketin arkasından Mayıs 14'te bu ülke seçimi kaldıramaz. İnanın ki yıkılırız, ayağa kalkamayız. Rica ediyorum seçimleri 2024'ün Mayıs 14'üne erteleyelim. Hiçbir siyasi parti hazine yardımını almasın. Bütün hazine yardımları bu 10 ilimize gönderilsin ve bu 10 ilimiz ayağa kalksın" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN