Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u Furkan Kızılay annesini delirtti! Küfürler savurdu: "Böyle zenginliğin içine..."

Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u Furkan Kızılay annesini delirtti! Küfürler savurdu: "Böyle zenginliğin içine..."

Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı 'Havuç' karakteriyle yıldızı parlayan Furkan Kızılay, hızda korkan annesi Mine Kızılay'ı Ferrari'ye bindirerek o anlar sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştı. Mine Kızılay'ın küfürler savurması dikkatleri çekti.

Bir döneme damga vuran reyting rekortmeni Çocuklar Duymasın adlı dizide 'Havuç' karakteriyle yıldızı parlayan ve son olarak 2015 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve böylece Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasına dahil olan Survivor'a katılarak dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Furkan Kızılay, sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Bir dönemin efsane dizisi 'Çocuklar Duymasın'da yıldızı parlayan ve son olarak Survivor adlı yarışma programına katılan Furkan Kızılay, hızdan korkan annesi Mine Kızılay'ı Ferrayi'ye bindirerek o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Furkan Kızılay'ın annesi Ferrari'nin içinde çıldırdı

Caddeye çıkınca gerilen anne Mine Kızılay zor anlar yaşadı. Her saniye korkusu artan Mine Kızılay oğluna küfürler savurdu.

KÜFÜRLER SAVURDU

Aracın içinde "İmdat" diye bağıran Mine Kızılay elleri titreyerek araçtan indi. "İmdat kurtar beni" diyerek bağıran Mine Kızılay oğlunun yüzüne tükürerek araçtan indi. Kızılay daha sonrasında "Böyle zenginliğin içine..." diyerek küfürler savurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN