"Çok güzel bölüm olacak ya..." Kızılcık Şerbeti'nde 100. yıl sürprizi sosyal medyayı salladı

"Çok güzel bölüm olacak ya..." Kızılcık Şerbeti'nde 100. yıl sürprizi sosyal medyayı salladı

Show TV’nin her hafta Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi bu hafta bomba bir bölümle ekrana gelecek. Reyting rekortmeni dizi bu hafta Cumhuriyet’in 100. yılına özel sahneleri ile dikkatleri üzerine çekecek. "Çok güzel bölüm olacak ya..." yorumları ile şimdiden merak konusu oldu. Kızılcık Şerbeti'nde 100. yıl sürprizi sosyal medyayı salladı. İşte detaylar…

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti yine bomba bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Bu haftaki bölümde Cumhuriyet’in 100. yılına özel sahnelerin yayınlanacak olması sosyal medyayı adeta salladı. Dizinin yeni bölümü yayınlanmadan büyük ses getirdi.

KIZILCIK ŞERBETİ’NDE 100. YIL SAHNELERİ

Başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Sibel Taşçıoğlu Kolçak Köstendil, Ceren Yalazoğlu Karakoç ve Settar Tanrıöğen gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti, yayınlandığı ilk bölümden bu yana dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Her bölümü ile büyük ilgi çeken dizi bu haftaki bölümü daha yayınlanmadan gündem oldu.

yeni-proje-4-002.jpg

Bu akşam 36. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan dizi Cumhuriyet’in 100. yılına özel sahneleri ile seyircileri şimdiden heyecanlandırdı.

yeni-proje-2-003.jpg

Dizinin yeni bölümünden yayınlanan fotoğraflar sosyal medyada viral oldu. Dizide, evlerin balkonlarına Türk bayrağı asılması büyük beğeni topladı.

yeni-proje-3-003.jpg

Sosyal medyada Kızılcık Şerbeti'nin Cumhuriyet coşkusuna; 'Çok güzel bir bölüm olacak', 'Ya harika', 'Ne güzel sahneler' gibi yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN