'Çöp Adam'a sürpriz transfer: Türk sinemasının efsane karakteri diziye katıldı!

'Çöp Adam'a sürpriz transfer: Türk sinemasının efsane karakteri diziye katıldı!

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan'ın başrolde yer aldığı 'Çöp Adam' dizisi sürpriz bir transfere imza atak Türk sinemasında bir döneme damga vuran usta oyuncuyu kadrosuna kattı.

Ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu imzasını taşıyarak Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, başrolde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun yer aldığı son dönemin gözde dizisi 'Çöp Adam' sürpriz bir transfere imza atarak Türk sinemasında bir döneme damga vuran usta oyuncuyu kadrosuna kattı.

Senaryosu Melek Gençoğlu,Su Ersöz, Deniz Madanoğlu ve Meriç Demiray tarafından yazılan yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın ve Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturduğu 'Çöp Adam' dizisi sürpriz bir transfere imza atarak herkesi ters köşe yaptı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; yeni sezonda daha çok aksiyonu bol sahneler çekileceği iddia edilen diziye 1997 yılında vizyona giren ve bir döneme damga vuran 'Masumiyet' filminde 'Uğur' karakterine hayat veren Derya Alabora dahil oldu. Alabora'nın diziye katılması dizinin hayranları tarafından heyecanla karşılandı.

1-018.jpg

Ayrıca dizi bir transfere daha imza atarak Aytek Şayan'ı kadrosuna kattı. Şayan dizide 'Sarp' karakterine hayat verecek.

Oyuncu son olarak yine OGM Pictures‘ın Netflix için çektiği “Kübra” dizisinde Gökhan’ın (Çağatay Ulusoy) arkadaşı Serhat’a hayat vermişti.

1-017.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN