Coşkun Sabah yumurta işinde dolandırıldı

Coşkun Sabah yumurta işinde dolandırıldı

Eskişehir'de tavuk çiftliği kurarak yumurta işine giren şarkıcı Coşkun Sabah, dolandırıldı. Sabah, "Güvendiğim kişi beni dolandırmış, yumurtaları hep el altından satmış" dedi.

Şarkıcı Coşkun Sabah, arkadaşı Özkan Özadalı ile birlikte, geçtiğimiz yıl Eskişehir'de tavuk çiftliği kurmuştu. Yumurta sektöründen kazandığı parayı müzik sektörüne yatıracağını belirten Sabah, her 6 ayda bir yeni şarkı ile müzik hayatını sürdürmeyi hedeflediğini söylemişti.

Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak'ın haberine göre; Sabah, kendisini 500 bin lira dolandırdığını iddia ettiği ortağıyla yollarını ayırdı. Sabah, “14 bin tavuktan aylarca zarar ettik. Meğer güvendiğim kişi beni dolandırmış. Yumurtaları hep el altından satmış! Hemen kestim biletini. Çok şükür işleri yoluna koydum. Şimdi 14 bin tavuktan günlük ortalama 12 bin yumurta üretiyoruz. Artık bu işte daha tecrübeliyim ve akıllandım.” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN