Cüzdanında Ziraat Bankkart'ı olanlar dikkat! 10 gün içinde bunu yapanlar 150 TL kazanacak!

Cüzdanında Ziraat Bankkart'ı olanlar dikkat! 10 gün içinde bunu yapanlar 150 TL kazanacak!

Sürekli yükselen enflasyon ile birlikte üretim ve teslimat sürecindeki diğer kalemlerdeki olumsuz hareketler, günlük hayatta satın alınan hizmet ürünleri ve diğer hizmet başlıklarındaki yüksek büyümeyi yansımaya başladı. . Bir yılı aşkın bir süredir yükselişte olan hizmet sunumu, sabit bir maaşla geçimini sağlamak zorunda olan tüketiciler üzerinde büyük bir baskı oluşturuyor.

Gıdadan otomobile tüm hizmet sektörlerinde son bir yılda görülen yüksek büyüme oranları nedeniyle vatandaşların temel ihtiyaçlara erişimi sınırlı. Bu durum her geçen gün daha da içinden çıkılmaz bir hal alırken 2023 yılı için yeni fiyat artışları açıklandı. Fiyat artışının yılbaşına tam olarak yansımadığını hisseden vatandaşlar, iyileştirme tedbirleri aldı. Bu konuda bütçelerini destekleyebileceklerini göz ardı etmeyen vatandaşlara Türkiye'nin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası'ndan mesaj geldi. Kamu bankası kendi bünyesinde yeni bir kampanya hazırladığını belirterek detaylarını müşterileriyle paylaştı.

ZİRAAT BANKASI KARTI OLANLARA GİYİM VE AYAKKABIDA ALIŞVERİŞ KAMPANYASI!

Yeni dönemde mevcut müşterilerine ve potansiyel müşterilerine özel avantajlı kampanyaları açıklayan Ziraat Bankası, yeni kart kampanyasına başladığını duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada kampanyanın giyim ve ayakkabı alımlarını hedeflediğini ve ilgili kampanyadan yalnızca bireysel statüye sahip banka kartı kullanıcılarının yararlanabileceğini söylendi.

Ziraat Bankkart kampanyasında 150 TL

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA DETAYLARI

Ziraat Bankası'nın düzenlediği giyim ve ayakkabı alışveriş kampanyası, banka bireysel müşterilerinin yoğun ilgi göstermesine neden oldu. Banka, ayakkabı, giyim ve aksesuar sektörlerinde harcanan her 400 TL'ye 30 TL banka kartına 150 TL hediye vereceğini belirterek kampanyanın detaylarını taraflarla paylaştı.

Ziraat Bankası, yeni kampanya ile ilgili önemli bir uyarıda bulunarak, kampanyada harcanan her 400 TL'lik banka kartına 30 TL'lik lira hediye almak isteyen müşterilerin, ilgili harcamayı farklı günlerde yapması gerektiğini belirtti.

Ziraat Bankası'nın bireysel müşterilerine yönelik düzenlediği giyim ve ayakkabı alışveriş kampanyalarından faydalanmak için ilk ihracından önce bankaya ait mobil uygulamayı indirerek kayıt olmak ya da internet bankacılığı ekranından kampanyaya katılmak gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN