Dedikoduydu Belgelendi: Ünlü Oyuncu Kendisinden Büyük Sevgilisi İle Yakalandı

Dedikoduydu Belgelendi: Ünlü Oyuncu Kendisinden Büyük Sevgilisi İle Yakalandı

Mahkum dizisinin sevilen karakteri Savaş'a hayat veren 36 yaşındaki ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu kendisinden 3 yaş büyük meslektaşına gönlünü kaptırdı. İsmail Hacıoğlu Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz ile el ele yakalandı. İşte aşk iddiaları böyle belgelendi.

Mahkum dizisinde Savaş karakterini canlandıran İsmail Hacıoğlu'nun kendisinden büyük güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. 4 aydır iddiaları doğrulamaya çalışan magazin muhabirleri sonunda sır gibi saklanan aşıkları görüntülemeyi başardı.

Bir süredir 36 yaşındaki oyuncu İsmail Hacıoğlu ile 39 yaşındaki oyuncu Aslıhan Gürbüz'ün aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Ünlü oyuncular hakkındaki aşk iddiaları doğru çıktı. Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu çıktıkları Çeşme tatilinde ilk kez birlikte görüntülendi.

ismail-hacioglu.jpg

ÇEŞME'DE GÖRÜNTÜLENDİLER

Son olarak final yapan Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Ceylan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Aslıhan Gürbüz ile, sezon finali yapan Mahkum dizisinin yıldızı İsmail Hacıoğlu ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalandı.

Milliyet'ten Deni Boy'un haberine göre; Yaşadığı aşklarla magazin gündeminden düşmeyen İsmail Hacıoğlu, önceki akşam yeni sevgilisiyle görüntülendi. 36 yaşındaki oyuncu, dört aydır birlikte olduğu, kendisinden üç yaş büyük meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile ilk kez Çeşme'de objektiflere yansıdı.

ismail-hacioglu-ask.jpg

KARŞILARINDA KAMERALARI GÖRÜNCE ŞAŞIRDILAR

Gözlerden uzak aşklarını yaşamayı tercih eden yeni sevgililer, akşam yemeğinde kendilerine eşlik eden Selim Bayrak ve sevgilisi Emel Karaköse, patlayan flaşlar karşısında ne yapacaklarını şaşırdı. Basın mensuplarına "İyi akşamlar" diyen Hacıoğlu ve Gürbüz, araçlarına binerek oradan uzaklaştılar.kardelen-hacioglu.jpg

MEĞER GÜZEL OYUNCU İSMAİL HACIOĞLU'NUN KIZ KARDEŞİYMİŞ

2001 yılında yer aldığı Bana Şans Dile filmiyle oyunculuğa adım atan İsmail Hacıoğlu; Sınav, Kabadayı, Meryem, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu ve Ayla gibi yapımlarda rol aldı. Oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Meğer İsmail Hacıoğlu'nun kız kardeşi de oyuncuymuş.

İsmail Hacıoğlu'nun kız kardeşi Kardelen Hacıoğlu kendisi gibi oyuncu. Güzelliğiyle büyüleyen İsmail Hacıoğlu'nun kız kardeşi Kardelen Hacıoğlu sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN