Değişime hazır olun! Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, oğlak, kova ve balıklar... İşte 25 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Değişime hazır olun! Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, oğlak, kova ve balıklar... İşte 25 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Değişim garip, zor ve hatta bazen acı verici olabilir. Büyük şeyler değiştiğinde alışmak uzun zaman alabilir, ancak bir kez alıştığınızda, tüm olumsuz yönleri bile unutabilirsiniz. Hatta değişimin daha iyi olduğunu dahi fark edebilirsiniz.

25 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Sinir bozucu bir durumda neler yapabileceğinizi bildiğinizi sanıyorsunuz. Muhtemelen, sizin hatanız olmamasına rağmen bir başkası üstünlüğü ele geçirdiği için çok kısıtlandığınıza inanıyorsunuz. Sizin gibi sorumluluk almayı seven biri için bu durum özellikle çıldırtıcı olabilir. Ancak sandığınızdan daha fazla etkiye sahipsiniz. Aklınızdan geçenleri dikkatli ve seçici bir şekilde kararlı bir tonda dile getirirseniz, karşınızdakine haddini bildirerek yolunuzu tıkayan şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Öfkenize hakim olun ve içinizden geldiği gibi ama otoriter bir şekilde konuşun.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Şempanzeler çok sevimli hayvanlardır. Sevimli yüzlerine baktığınızda, bir tanesine yaklaşıp ona kocaman sarılabileceğinizi düşünmek kolay olacaktır. Ancak bunlar zaman zaman agresif olabilen ve çok tehlikeli davranışlar sergileyebilen güçlü hayvanlardır. Bu sizin için anlamsız bir bilgi gibi görünebilir, ancak şu anda dünyanızda aktif olan biriyle ilgili. Bu kişi sıcak, harika ve hatta sevimli görünebilir, ancak görünenin altında çok kurnaz ve vahşi bir insan olabilir. Şu anda böyle biriyle bir iş anlaşmanız varsa, dikkatli olun. Ne de olsa şempanzeler DNA'larının yüzde 99'una yakınını insanlarla paylaşıyor.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün biriyle özel bir şey paylaşma dürtüsü hissediyor olabilirsiniz. Kafanızın net olması zor olabilir ve birilerine içinizi dökmek isteyebilirsiniz. Ancak en azından şimdilik bunu kendinize saklamanız tavsiye edilir. Bir sorunu çözemeyeceğiniz korkusuyla içinizde yükselen panik hissi sadece geçicidir. Ancak bu sırrı bir kez paylaştığınızda, bir daha geri dönmemek üzere dünyaya yayılır. Yalnızken bu konuyu düşünmek için kendinize biraz sessiz zaman tanıyın. Bir çözüm size gelecektir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Birinin davranışları sizi provoke etmek için hazırlanmış olabilir. O kişi sizden üstün olduğunu hissetmeye ve sizi kontrol etmenin bir yolunu bulmaya çalışıyor olabilir. Bu tür davranışların ne zaman gerçekleştiğini biliyor musunuz? Birisi sizi kıskandığında olur. Ancak yemi yutar ve öfkelenir ya da bir şekilde aşırı tepki verirseniz, o kişi kazanmış gibi hissetmeye başlayacaktır. Ama kazanmak zorunda değiller. Eğer üzgün ya da kızgın olduğunuz noktaya çoktan geldiyseniz, kendinizi toparlayın. Ağırbaşlı, sakin ve sert bir tavır takınırsanız, kontrolü tekrar ele almaya başlayabilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bir sunum hazırlarken veya bir proje üzerinde çalışırken mükemmelliği bulmaya çalışarak kendinizi yıpratıyor olabilirsiniz. Mükemmeliyetçi birisiniz ve özeleştiri sarmalına kapıldığınızda çıkış yolunu bulmak zor olabilir. Övüldüğünüzde bile, yaptığınız şey konusunda oldukça seçicisiniz ve bu nedenle mevcut bir göreve aşırı veya çok yoğun bir şekilde odaklanmış olabilirsiniz. Yardımı olacaksa, tarafsız birinden tavsiye alın. Onlar zaten mükemmelliğe ulaşmış olduğunuzu görmenize yardımcı olabilirler.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Net ve doğru düşünmeniz gereken bir günde biri sizi rahatsız ediyor olabilir. Bu kişi size yardımcı olmaya çalışıyor da olabilir, ancak arkadaşlığı tam tersi bir etki yaratıyor olabilir. Kimseyi aşağılamak istemiyorsunuz ancak bir son teslim tarihiyle karşı karşıya olabilirsiniz ya da üzerinde çalıştığınız işi halletmek için tek şansınız bu olabilir. Yardım teklifleri için minnettar olduğunuzu ancak bunu tek başınıza yapmak zorunda olduğunuzu göstermenin kibar bir yolunu bulun. Ardından mahremiyeti olan sessiz bir yere gidin. Dikkatinizi dağıtacak şeylere fırsat vermezseniz bu işi daha çabuk halledebilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Değişim garip, zor ve hatta bazen acı verici olabilir. Büyük şeyler değiştiğinde alışmak uzun zaman alabilir, ancak bir kez alıştığınızda, tüm olumsuz yönleri bile unutabilirsiniz. Hatta değişimin daha iyi olduğunu dahi fark edebilirsiniz. Şu anda hayatınızda değişmekte olan bir duruma alışma aşamasında olabilirsiniz. Şu anda, buradan iyi bir şey çıkacağını görmek muhtemelen zor ama kesinlikle öyle. Bunu atlattığınızda hayatınızın bir şekilde daha mutlu ve kolay olacağını hayal edebilirseniz, bu sizin için süreci kolaylaştıracaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Kendi başlarına düşünmektense bir grup insanın görüşünü benimsemeyi tercih eden insanlar vardır. Çoğunluktaki diğer kişilere katılarak ve onların görüşlerine uyarak, daha az risk aldıklarını ve çok fazla sorumluluk üstlenmediklerini hissedebilirler. Şu anda böyle biriyle aynı fikirde görünmüyorsunuz ama yine de onu ikna etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Düşünce tarzınız herkesin düşünce tarzından farklı olabilir ama siz haklısınız. Eğer o kişi kalabalığa uyarsa, kısa süre içinde doğru şeyi yaptığınızı görecektir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu hafta finansal veya yönetimsel bir konuda muhatap olmanız gereken birinin zorlayıcı davranışıyla mı karşılaşacaksınız? Yanıt evet, ancak yalnızca kendiniz için bir zorluk yaratırsanız. Şu anda birileriyle anlaşmazlık içinde olabilirsiniz. Belki de onlardan hoşlanmıyorsunuz. Belki de onlarla iyi geçinmenin bir yolunu bulamıyorsunuz. Ya da belki konunun kendisi kışkırtıcıdır. Ancak bu konuda konuşmaya barışı korumak amacıyla girerseniz, bunu başarabilirsiniz. Her şey konuyu nasıl ele aldığınızla ilgili.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Kişisel hayatınızın bir noktasında bir şeyler ters gidiyor. Belki zor bir insanla karşı karşıyasınız ya da yaptığınız bir plan sizi hayal kırıklığına uğrattı. Ancak bu nedenle, çok iyi gitmesi gereken veya gidebilecek olan hayatınızın geri kalanına herhangi bir olumsuz duygunun yayılmasına izin veremezsiniz. Başka bir durumda bir zorlukla karşı karşıya olmanız, başka bir yerde sorun yaşamaya mahkum olduğunuz anlamına gelmez. Mevcut sorunu çözme konusunda ne kadar iyimser olursanız, diğer her şey de o kadar iyi gidecektir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yaklaşmakta olan zorlu bir duruma girdiğinizde, tam kontrole sahip olmadığınızı ve olmayacağınızı kabul etmeniz gerekecektir. Bunun muhakeme yeteneğinizi kullanabileceğiniz ve izleyeceğiniz yolu kontrol edebileceğiniz bazı yönleri olacaktır, ancak kontrol edemeyeceğiniz başka alanlar da olacaktır. Bunun farkına vararak, daha büyük bir denge ve aynı zamanda daha fazla yaratıcılıkla hareket edeceksiniz. Neyin kontrol edilebilir neyin edilemez olduğunu göreceksiniz ve bu bilgi paha biçilemez olacaktır. Yolunuzu bu şekilde açık görmeye özen gösterin, başaracaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir grup çalışmasına dahil olmayı düşünüyor olabilirsiniz. Bu, tek başınıza üstleneceğiniz bir şeyle ilgili olabilir. Ancak başkalarının yardım etmesi, işin bir kısmını yapması ve uzmanlıklarını paylaşması size daha kolay gelecek gibi görünebilir. Ancak bu yönde ilerlemek istediğinizden emin misiniz? Görünüşte daha kolay gibi görünse de, ilgili kişilikleri ve bu nedenle ortaya çıkabilecek sorunları da göz önünde bulundurmanız gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN