'Dekolte giymem' sözleriyle hafızalara kazımıştı! Popstar'ın yıldız ismi tesettüre girip, ismini değiştirdi! Son hali şaşırttı!

'Dekolte giymem' sözleriyle hafızalara kazımıştı! Popstar'ın yıldız ismi tesettüre girip, ismini değiştirdi! Son hali şaşırttı!

Bir döneme damga vuran Pop Star Alaturka'nın jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş gibi başarılı sanatçılar yer alıyordu. Popstar'da yarışmacı olan ve sesiyle büyüleyen isimlerden olan Özlem Güneş yıllar sonra ortaya çıktı. Yarışmada dekolte giymediği için zaman zaman eleştirilerle karşılaşan Özlem Güneş, yarışmanın ardından sırra kadem basmıştı. Güneş, adını değiştirerek ve tesettüre girmiş. İşte detaylar..

Büyük sanatçıların jüri koltuğunda oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Popstar Alaturka yıllar geçmesine rağmen hala akıllarda. Zaman zaman yarışmada yaşanan diyaloglar gündeme geliyor.

postar.jpg

2007 yıllında izleyici ile buluşan yarışmada birbirinden güçlü isimler yarışmıştı. Bu isimlerden biri de Özlem Güneş olmuştu. O dönem “Ben manken değilim dekolte giymem” sözleri ile dikkatleri üzerine çekmiş ve jüri üyesi Armağan Çağlayan'ı çileden çıkartmıştı.

mzolr.jpg

Popstar Özlem, yarışmadan sonra sahnelere veda ederek bambaşka bir hayat kurdu. Sesi ile herkesin dikkatini çeken Özlem Güneş yarışmadan sonra adını değiştirip, tesettüre girdi.

14 yıl önce dünyaevine giren Popstar Özlem artık sahne hayatını da geride bıraktı. Adını Mekselina İslam olarak değiştiren Özlem Güneş'in son halini ise görenleri şoke etti.

kusfg.jpg

Popstar Özlem'i görenler; 'Ne kadar da değişmişsin', 'Bambaşka biri olmuş' yorumlarında bulundu.

oz.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN