Demet Akalın sosyal medyadan ateş püskürdü: Allah belanızı versin! Köpekler sizi...

Demet Akalın sosyal medyadan ateş püskürdü: Allah belanızı versin! Köpekler sizi...

Gaziantep'te yaşayan iki küçük kız kardeşten büyüğü Meryem Çiğdem Ünal'ın hayatını kaybettiğini küçük kızı Sare'nin ise ortadan kaybolduğunu iddia eden baba Doğukan Ünal, çocuklarına kavuşmak için atv ekranlarına izleyiciyle buluşan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvurdu. Programı izleyen ünlü şarkıcı Demet Akalın yaşananlara sosyal medya hesabı aracılığıyla ateş püskürdü.

Kızlarını bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkan Doğukan Ünal, 3 yaşındaki kızının eski eşinin sevgilisi tarafından istismara uğradıktan sonra öldürüldüğünü öğrenince sinir krizi geçirdi. Annenin cinayeti itiraf ettiği anları izleyen ünlü şarkıcı Demet Akalın ise yaşananlara sosyal medya hesabı aracılığıyla resmen isyan etti.

Gaziantep'te yaşayan iki küçük kız kardeşten büyüğü Meryem Çiğdem Ünal'ın hayatını kaybettiğini küçük kızı Sare'nin ise ortadan kaybolduğunu iddia eden baba Doğukan Ünal, çocuklarına kavuşmak için atv ekranlarına izleyiciyle buluşan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvurdu.

3 yaşındaki Meryem'in beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği iddia edilirken dün canlı yayına bağlanan anne ise, kızını sevgilisinin öldürdüğünü itiraf etti.

atv.jpg

İSTİSMARA UĞRAMIŞ

Kızının düşerek öldüğünü öğrenen baba Doğukan Ünal, hastanede kızının yanında annesini görmediğini ve yetkililerin Meryem'i "Sahipsiz bebek" olarak bilindiğini söyledi. Konuyla ilgili çelişkili ifadelerde bulunan anne dün acı olayla ilgili korkunç gerçeği itiraf etti. Küçük Meryem'in anne Melisa'nın sevgilisi Recep isimli şahıs tarafından istismara uğradığı ve canice öldürüldüğü ortaya çıktı.

"RECEP'İN KOLUNDA MERYEM'İ BAYILMIŞ HALDE GÖRDÜM"

Canlı yayına bağlana anne Melisa, "Recep o gün evdeydi. Hiçbir şekilde evden çıkmadı. Meryem'in kanepeden düşme olayı hiçbir şekilde doğru değil. Ben Asya ile çizgi film izliyordum. Kızım Meryem uyuyordu içeride. Meryem uyanıp ağlayarak benim yanıma geldi. Geldikten sonra ben ona sarılmaya çalıştım. Recep Meryem'i alıp içeriye gitti. Ağladı diye 'Sus ağlama' diye bağırıp çağırdı. Sonra Meryem 'Baba yapma, yapma' diye bağırınca ben içeriye girdim. Ben Recep'in kolunda Meryem'i bayılmış halde gördüm. Çırılçıplak bir şekildeydi. Sonra gitti Meryem'i suya tuttu. 'Kendine geldi, kendine geldi' dedi bana. Sonra çığlık attım 'Bu çocuk neden bu hale geldi' diye Recep'e sordum" dedi.

BABA FERYAT ETTİ

Anne Melisa'nın sözlerinden sonra baba Doğukan stüdyoda sinir krizi geçirdi. Evladının istismara uğradıktan sonra öldürüldüğünü öğrenen baba "Ne yaptınız benim bebeğime, Çırılçıplaktı diyorsun ayıp. Kendi ellerimle yıkayıp koydum mezara" diyerek feryat etti.

atv2.jpg

DEMET AKALIN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Yayını izlediği anları Instagram hesabından paylaşan ünlü şarkıcı Demet Akalın, o anları 'Allah belanızı versin! Köpekler sizi' diyerek paylaştı. Videoda öfkesi belli eden Demet Akalın, anne ve sevgilisine beddualar etti. Annenin yalan söylediğini ileri süren şarkıcı, "Ezbere konuş, yalancı pislik" ifadelerini kullandı.

atv3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN