Demet Akalın'dan tepki çeken sözleri sonrası özür

Demet Akalın'dan tepki çeken sözleri sonrası özür

Tam kapanma açıklaması sonrası sahil kesimlerine akın eden vatandaşlara "Kimse ‘param yok’ demesin" diyerek tepki gösteren Demet Akalın özür diledi. Akalın, "Evde oturanları asla kastetmedim" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (kovid-19) tedbirleri kapsamında açıkladığı 17 günlük tam kapanma sonrası vatandaşların sahil kesimlerine akın etmesine Demet Akalın'dan ilginç bir yorum gelmişti. Akalın, "2 milyona yakın vatandaşımız tatil beldelerine ve memleketlerine gitti. Kimse ‘param yok’ demesin. Vallahi herkesin Bodrum’da evi var” ifadelerini kullanmıştı. Akalın’ın bu sözleri sosyal medyada gündem oldu.


ROBER HATEMO'DAN AKALIN'A CEVAP: YANİ SUSAYIM DİYORUM AMA...

Akalın’ın açıklamasına meslektaşı Rober Hatemo’dan da cevap geldi. Hatemo, “Yani ‘susayım’ diyorum ama bir yere kadar… Bir de emir kipiyle cümle kuruluyor, daha deli oluyorum. Sırf fatura ve KDV’leri ödeyebilmek için arabamı, saatimi sattım. Yanlış düşünüyorsun arkadaşım, Türkiye 2 milyon değil!” ifadelerini kullandı.


AKALIN ÖZÜR DİLEDİ

Tepkilerin büyümesinin ardından ünlü şarkıcı özür diledi. Instagram hesabından açıklama yapan Akalın, “Hepimiz gibi ben de o kalabalık Bodrum trafiğine sinirlenip söyledim lafı! Evde oturanları asla kastetmedim ama kuliste konuşur gibi konuşmuşum, çok özür” diye ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN