Demet Akalın'dan videolu Afgan tepkisi: İstemiyoruz

Şarkıcı Demet Akalın, Instagram hesabında Afganlı mültecilerin şarkı söyleyip el çırptıkları bir videoyu paylaştı. Akalın, "Acımıza saygınız yok sizi istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın, ülkenin çeşitli yerlerinde başlayan yangınların ardından yardım toplamaya başladı. Kendi yardımlarıyla illere ürün gönderen Akalın, evsiz kalan afetzedelere de bizzat yardım etti. Yangınla ilgili paylaşımlarına devam eden şarkıcı, bir de Afgan göçmenlere sitem etti.

demet-akalin-afgan-1.jpg

"HEPSİ ASLAN GİBİ AFGAN"

Instagram hesabından Afgan mültecilerin parkta eğlendiği bir videoyu paylaşarak "Acımıza, yangına, bize saygıları da yok. Hepsi aslan gibi Afgan. İstemiyoruz ülkemde bu kadar acımız varken" dedi.

demet-akalin.jpg

"3,5 MİLYON AFGAN GELECEKMİŞ, NE YAPACAĞIZ BİLMİYORUM"

Demet Akalın daha önce de 3,5 milyon Afgan mültecinin Türkiye geleceği yönündeki iddia için "Radyoda duydum şuan 3,5 milyon Afgan yolda geliyormuş. 200 binden fazlada şuan Türkiye'deymiş. Ne yapacağız valla merak ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN