Demet Evgar'ın annesini görenler şaştı kaldı! Herkes kız kardeşi zannediyor, bu kadarı olamaz...

Demet Evgar'ın annesini görenler şaştı kaldı! Herkes kız kardeşi zannediyor, bu kadarı olamaz...

Başrolünde yer aldığı 'Bahar' dizisiyle ekranlara bomba gibi dönüş yap Demet Evgar, aile hayatıyla beğeni topluyor. 44 yaşındaki oyuncunun annesi, hem benzerliği hem genç görünümüyle sosyal medyada gündem oldu. İşte, Demet Evgar'ın kız kardeşi zannedilen annesi...

2023 Ağustos ayında 1 yaşına basan kızı Mavi'yi kucağına alan Demet Evgar, Show TV'de ekranlara gelen 'Bahar' dizisindeki performansıyla büyük beğeni topladı.

Medyatava'da yer alan habere göre, konusu ve oyuncularıyla ilgiyle takip edilen dizinin başrol oyuncusu Demet Evgar'ın özel hayatı da merak konusu oldu.

DEMET EVGAR'IN ANNESİ KİMDİR?

Demet Evgar'ın paylaşımlarında annesi Bingül Evgar'ı görenler dönüp bir kez daha bakıyor. İlk bakışta kardeşi zannettikleri kişi aslında Demet Evgar'ın annesi Bingül Evgar olduğunu öğrenince büyük şaşkınlık yaşıyor.

demet-evgarin-annesi-kimdir-bingul-evgar-kac-yasinda.jpg
Demet Evgar ve annesi Bingül Evgar

bingul-evgar-kac-yasinda-nereli-ne-is-yapiyor.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN