Demet Evgar'ın kardeşi meğer Kavak Yelleri dizisinin oyuncusuymuş! Benzerlikleri şaşırttı

Demet Evgar'ın kardeşi meğer Kavak Yelleri dizisinin oyuncusuymuş! Benzerlikleri şaşırttı

'Bahar' dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Demet Evgar'ın erkek kardeşinin de dizi-film sektöründe yer aldığı ve bir dönemin popüler dizisi 'Kavak Yelleri'nde oynadığı ortaya çıktı. İşte, Demet Evgar'ın kardeşi...

'1 Erkek 1 Kadın' dizisinde oynadığı 'Zeynep' karakteriyle hafızalarda yer edinen Demet Evgar, bu sezon ise başrolünde yer aldığı 'Bahar' dizisiyle fırtınalar estiriyor.

demet-evgarin-kardesi-yigit-evgar-kimdir-kac-yasinda-nereli-3.jpg

DEMET EVGAR'IN KARDEŞİ VAR MI?

Oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan 44 yaşındaki oyuncunun erkek kardeşi Yiğit Evgar da kendisi gibi bir oyunculuk yaptı.

Tele1'de yer alan habere göre, dizi-film sektöründe çeşitli görevlerde bulunan Yiğit Evgar, bazı popüler dizilerde de rol aldı.

demet-evgarin-kardesi-yigit-evgar-kimdir-kac-yasinda-nereli-2.jpg

DEMET EVGAR'IN KARDEŞİ YİĞİT EVGAR KİMDİR?

Yiğit Evgar, ablası Demet Evga ile beraber 'Gençlik Başımda Duman' dizisinde boy gösterirken 'Kavak Yelleri' dizisinde ise 'Umut' karakterini oynadı.

Yiğit Evgar'ın yönetmenliğini yaptığı 'Balık Kraker' adlı filmin başrolünde Demet Evgar yer aldı.

demet-evgarin-kardesi-yigit-evgar-kimdir-kac-yasinda-nereli-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN